Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 16 de de maig del 2011 | 17:38
Recull de premsa · Política

Joan Puigcercós: "L'única retallada imprescindible és la d'un dèficit fiscal galopant"

El líder d'ERC ha denunciat que el Govern dels Millors "ha optat per una política de retallades" davant de la reducció d'ingressos de la Generalitat.

Joan Puigcercós

A un article a l'AVUI, Puigcercós ha insistit en que la gestió econòmica del govern d'Artur Mas peca d'"incongruent" per demanar a la majoria de la població "que s'ajusti el cinturó" mentre que paral·lelament "es prenen decisions que afavoreixen únicament i exclusivament una minoria: les rendes més altes, ja sigui eximint-les de pagar l'impost de successions o especulant de baixar l'IRPF als que guanyen més".

A l'article Retallem... el dèficit fiscal, Puigcercós ha insistit en que el govern ha decidit "continuar el mantra de guerra que tan bons resultats els havia proporcionat" a l'oposició, una estratègia que, des de la Generalitat, suposa "una temeritat i una greu irresponsabilitat": "Allò que realment és perjudicial per al país és aquesta voluntat d'insistir a atribuir l'actual situació de crisi econòmica [...] de la Generalitat a les nostres espatlles. Perquè traslladant aquest missatge s'està afavorint Madrid i s'està deixant en un segon pla l'espoli [...] el principal llast per al progrés econòmic i social del país".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat