Indica publicitat
Dijous, 9 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 23 de de maig del 2012 | 17:16
Recull de premsa · Política

Casas: "Quan es va fer l'Estatut a Madrid hi havia algú que deia que ens volia escoltar. Ara ni això"

"És difícil d'entendre que ara, amb les ferides sense cicatritzar del tot, [Mas] s'engresqui a repetir un procés similar [al de l'Estatut]".

El periodista Ferran Casas ha indicat a un article que ja "ha començat el ball" a través del qual CiU, per mitjà de Josep A. Duran i Lleida "i fins que Artur Mas digui el contrari, ja negocia conceptes i comes del pacte fiscal en la línia del concert per sumar-hi el PSC".

"Que si dins o fora de la Lofca ─ha continuat─, que si agència pròpia o consorciada... És el que ja vam veure amb l'Estatut. Els Maragall, Montilla, Carod i Saura no hi són, però Mas segueix a primera fila". A l'article Casas ha dit que el president Mas "sempre" ha dit que, de les negociacions de l'Estatut no en té un bon record: "Es va implicar per un consens ampli (el 90% del Parlament) i després va arriscar protagonitzant, amb Zapatero, una rebaixa a Madrid".

L'autor de l'article ha recordat que en aquell procés, Mas, "traït i castigat a l'oposició, va afrontar l'escapçada del TC", i per aquest mateix motiu ha conclòs que "és difícil d'entendre" que ara, "amb les ferides sense cicatritzar" el President "s'engresqui a repetir un procés similar". "I més quan els seus pensen en un pla B i ell ha dit que està disposat a tirar pel dret assumint el lideratge del país. Quan es va fer l'Estatut a Madrid hi havia algú que deia que ens volia escoltar. Ara ni això" ha sentenciat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat