Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 26 de de gener del 2016 | 11:46
Recull de premsa · Política

Salvador Cardús:"No perdem més temps esperant miracles a Espanya"

En un article a l'Ara Salvador Cardús analitza els resultats obtinguts per Podem el passat 20-D i afirma al respecte que "Podem es troba atrapat entre la línia vermella del referèndum que va prometre a Catalunya i el mur altíssim del nacionalisme espanyol".

Barcelona · I al respecte afirma cardús que "si t'hi empenyen, una línia sempre fa de més bon saltar que un mur".

Per a Cardús la bona notícia és que "no hi haurà xoc de trens perquè, mentre que la gran majoria de catalans només consideren anar endavant, la immensa majoria d'espanyols no accepten que se'ns proposi altra cosa que anar enrere. No toparem perquè no ens trobarem. Incapaç d'oferir cap projecte de futur, Espanya només pot exigir que tornem a la cleda, i no ho farem".

Pel que fa a la proposta de Podemos de crear un Ministeri de la Plurinacionalitat afirma que aquest "té més números per ser declarat inconstitucional que la mateixa conselleria catalana d'Exteriors!".

Afirma també cardús "Aquí no podem esperar a si algun dia són capaços d'organitzar-nos un referèndum amb la voluntat de fer-lo perdre al sobiranisme català, que és a tot el que arriba Podem" i conclou " No perdem més temps esperant miracles a Espanya".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat