Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 8 de de setembre del 2016 | 10:38
Recull de premsa · Política catalana

Xirgu: "Creguin-me: quan escoltin segons quins vaticinis i segons quins cataclismes futurs, preguntin-se primer qui flaqueja"

En un article al Punt Avui Xevi Xirgu davant d'aquells que afirmen que el Procés flaqueja es pregunta "i no podria ser que els qui flaquegen de veritat són justament ells, tots aquests especialistes, analistes o opinadors que pontifiquen un dia rere l'altre sobre el que passa i el que passarà en aquest país?"

I afegeix al respecte "Gent de poca fe. Surtin al carrer diumenge vinent, 11 de Setembre, i ho veuran, qui flaqueja. Tornarem a ser molts, moltíssims, i tornarà a ser una festa major. I a mi em fa l'efecte que aquests no flaquegen. Flaquegen, en tot cas, alguns grans analistes que ara veuen justament que sí, que el govern arribarà fins al final i que el final serà d'aquí a pocs mesos, que hi ha un referèndum unilateral sobre la taula o alguna cosa que s'hi assembla molt i que JxSí i la CUP, per més que es barallin pel com, tenen molt clar el què"

I conclou "A mesura que s'acosta, que s'acosta, és del tot comprensible que la cosa faci cada cop més respecte. Sí. Però també il·lusió. Respecte perquè ara ja és clar que el govern espanyol no s'hi posarà bé, respecte perquè no hi haurà referèndum si no ens el fem pas nosaltres, i respecte perquè, fem el que fem, la declaració d'independència haurà de ser unilateral. Però diguin el que diguin alguns analistes, vivim moments apassionants, il·lusionadors. I que no seria fàcil ja ho sabíem. Creguin-me: quan escoltin segons quins vaticinis i segons quins cataclismes futurs, preguntin-se primer qui flaqueja.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat