Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 7 de d'octubre del 2016 | 15:07
Recull de premsa · Política catalana

Espada: "Pressupost,etapa decisiva"

En un article al Punt Avui, Ferran Espada,remarca la importància de superar el debat dels pressupostos dels que afirma "és on hi ha la meta" ja que afegeix "sense pressupost aquest cop anem abocats a unes eleccions".

Així, per Espada "convindria que la majoria independentista recosida en la qüestió de confiança i que ha de procurar sumar altres actor polítics, no entrés en maximalismes dogmàtics en el debat pressupostari que restin en comptes de sumar i que posin en perill tot el procés. No es tracta d'exigir xecs en blanc, però la desafiant posició de la CUP i l'enrocada resposta del PDECat no van en la bona direcció del camí que cal transitar per aprovar els imprescindibles pressupostos que prepara el vicepresident Junqueras. Les exigències pressupostàries cupaires i el rebuig frontal expressat per Artur Mas a tota modificació de les polítiques fiscals és una confrontació que cal evitar perquè és evident que no tot el que plantegi la CUP s'haurà d'acceptar, però el PDECat forma part d'una coalició com JxSí que sí pot assumir una redistribució més justa en fiscalitat com ara a l'IRPF. Esperem que s'imposi el seny que, si més no en les declaracions, sembla que falti"

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat