Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 19 de de maig del 2015 | 17:25
Recull de premsa

Pasqual: "Sànchez és un actiu guardat en la recambra de la prepolítica"

"A partir de l'elecció de Jordi Sànchez com a nou president de l'ANC en substitució de Carme Forcadell s'han aixecat algunes veus que han posat en evidència diversos prejudicis".

El periodista Josep M. Pasqual ha denunciat que "a partir de l'elecció de Jordi Sànchez com a nou president de l'ANC en substitució de Carme Forcadell s'han aixecat algunes veus que han posat en evidència diversos prejudicis". "Em refereixo --ha continuat-- a prejudicis contra Sànchez que tenen a veure amb la seva (presumpta) vinculació amb ICV i amb l'etapa del tripartit".

A l'article Sànchez Pasqual hi ha dit que va seguir de prop Sànchez quan es va fer càrrec de La Crida a la Solidaritat en la dècada resistencial dels vuitanta: "vaig saber sobre el seu pas per la direcció de la prestigiosa Fundació Jaume Bofill en la dècada políticament convulsa dels noranta; i n'he conegut el pas, en els últims anys, per la Sindicatura de Greuges (una estructura d'estat pionera en el nostre país)".

Sobre això, Pasqual ha sentenciat que en tots aquests episodis de la trajectòria social i professional, "Sànchez m'ha semblat un actiu guardat en la recambra de la prepolítica, reservat per si algun dia el nostre país es decidia a fer un pas endavant".

Finalment Pasqual ha dit que si fem una cerca a la base de dades Idescat descobrirem que el cognom Sànchez és el quart més freqüent entre la població de Catalunya, mentre que en el registre de població hi ha poc més de 800 persones que, respectivament, porten el cognom Forcadell: "Aquest és el país que volem lliure. El nostre. Amb tots els "ez" de Catalunya. No ho oblidem!"

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat