Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 8 de de novembre del 2013 | 17:23
Recull de premsa

Partal: "La moderació només té una direcció, que és la de la nostra submissió"

"Curiosament als abanderats de la moderació no he vist en cap moment que li demanen al president Fabra que es modere ara ell. O al president Bauzá. Malgrat la crueltat del fet".

El periodista Vicent Partal ha alertat a un article que "els abanderats de la moderació" no demanen al president Fabra "que es modere ara ell".

"O al president Bauzá. Malgrat la crueltat del fet, la seua gravetat històrica" ha explicat sobre el tancament de RTVV. 

A l'article I a ells qui els demana moderació? Partal hi ha dit que "no li ho han demanat [que es moderi] ni ara ni abans ni mai no li ho demanaran, això ja ho sabem" perquè, segons Partal "aquesta moderació que ens proposa amb grans titulars un grupet tan selecte com reduït i aïllat de ciutadans de Barcelona, només té una direcció, que és la de la nostra submissió".

Al text, l'autor hi ha recordat que el PP "després de forçar fa dos anys el tancament de TV3, ara han acabat també, ells mateixos, amb Canal 9" cosa que ha provocat que ara "cap televisió emeti ja en català al País Valencià, cap ni una": "Tot és d'una perfecta espanyolitat, sense matisos, uniforme, prietas las filas... El tancament de Canal 9 exemplifica així amb una claredat cristal·lina quina és l'Espanya que promet el Partit Popular".

"No han tancat, però, només una televisió, un servei públic. Han tancat també una època. Durant anys el Partit Popular va atiar la divisió entre els valencians per a fer fort el seu projecte. Avui, però, qualsevol forma de valencianitat ja és vista com a perillosa pels populars i per això, però també, no ho oblidem, perquè no emet ja TV3 al País Valencià, han tancat la televisió valenciana. Tota una lliçó i tot un símbol de com serà l'Espanya del futur" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat