Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 16 de de novembre del 2015 | 11:31
Recull de premsa

Nadal:"En política és importantíssim saber d'on venim i on volem anar, però sobretot és imprescindible saber on som"

En un article a la Vanguardia el periodista Refael Nadal es mostra desconcertat per com han actuat els partits catalans després del 27-S i opina al respecte "començo a dubtar que estiguin interpretant correctament el resultat del 27-S i hagin entès on es troba avui la societat catalana"

Així, per Nadal els últims moviments de les forces independentistes "Lluny d'acostar l'independentisme a la majoria absoluta, l'estratègia està centrifugant part dels suports moderats incorporats més recentment al procés, pot dinamitar el moviment popular de dimen­sions colossals que s'ha expressat els darrers anys i pot tornar-lo als percentatges migrats que tenia en el passat".

Nadal ens avisa que "El sobiranisme no es pot permetre de cap manera renunciar a la bandera del rigor democràtic. Aquests darrers anys ha estat més seva que de cap altre actor del debat. No hauria de dilapidar aquest capital en errades com les d'aquesta setmana" i va més enllà afirmant "L'efecte negatiu d'aquestes quatre jornades ja és inevitable, internament i de cares enfora: grans acords en la proclama i incapacitat per executar-la. Un gest, doncs, irresponsable, que ja s'està girant en contra".

I conclou "Potser abans del 9 de gener trobaran l'acord in extremis a què ens tenen acostumats, però el president, el Govern i la majoria parlamentària seran dèbils" i  "estic segur que avui la confiança és més fràgil i la concreció política d'aquestes aspiracions és molt més llunyana. Això hauria de preocupar tothom".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat