Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 24 de de gener del 2014 | 17:52
Recull de premsa

Nadal: "Als líders del PSC els han sortit dues fotos demolidores: contra la llibertat i contra la regeneració democràtica"

"Cal posar sempre el bé comú per damunt de la tàctica, l'interès dels dirigents i els privilegis de les castes."

El periodista Rafel Nadal ha lamentat a un article que el PSC amb la crisi econòmica "podia haver triat qualsevol debat d'actualitat per fer-se fort, diferenciarse dels contraris i exigir la lleialtat dels crítics".

"La crisi els n'ha donat multitud d'ocasions que la societat hauria aplaudit amb complicitat. Els dirigents socialistes han desaprofitat aquestes ocasions i en canvi han optat per convertir en simbòlica la ruptura amb el dret a decidir: una decisió que trenca amb les seves conviccions fundacionals, incompleix el programa, nega les afirmacions solemnes de Pere Navarro al Parlament i els col·loca al costat dels rivals que els seus votants combaten amb més convicció" ha sentenciat a l'article Dues fotos demolidores.

Ha continuat argumentant: "No han tingut en compte qui té raó, què és just, ni què ens fa més lliures. S'han distanciat de la voluntat majoritària, han trencat amb la seva tradició i no han explicat el canvi. I s'han col·locat al servei de les línies estratègiques alimentades per C's i PP".

L'autor de l'article ha sentenciat que en un moment en què la ciutadania "reclama més democràcia, més participació, lleis electorals noves i llistes obertes, els socialistes catalans parlen de càstigs, impulsen judicis sumaríssims i provoquen autoinculpacions públiques" i ha alertat Navarro: "¿es va adonar de fins a quin punt va sonar malament quan va elogiar la renúncia d'Àngel Ros a l'escó i li va prometre que a canvi "serà alcalde per molt de temps"?"

"Potser els líders del PSC tenen raó en moltes de les crítiques als dissidents i segurament volien una foto del trencament amb els crítics per oferir-la a Pérez Rubalcaba i a tot Espanya com a símbol del trencament amb el passat recent del PSC. Però no sé si són prou conscients que al final els han sortit dues fotos de conseqüències demolidores: contra la llibertat i contra la regeneració democràtica" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat