Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 5 de d'octubre del 2015 | 11:08
Recull de premsa

Llansana:"Els partits haurien de ser sempre instruments al servei d'una causa, no una finalitat en si mateixos"

En un article al Punt Avui, l'exdiputada al Parlament de Catalunya i periodista, Marina Llansana, afirma que "Tots parlem de la necessària regeneració democràtica i som conscients que és imperatiu canviar-los, però la inèrcia dels partits és tan forta que transformar-los és missió impossible".

Barcelona · Per això a  Llansana li fa "certa enveja l'oportunitat que tenen ara els impulsors de Demòcrates de Catalunya" un nou partit en el que "no hi haurà militants sinó voluntaris, pagar quota no donarà més drets que no pagar-ne, les llistes electorals es configuraran a través de primàries obertes a tota la ciutadania, i engegaran plataformes de micromecenatge per finançar-se".

Així, creu  que seria "bo que els impulsors d'aquest nou partit aprofitin l'oportunitat que tenen de començar de zero per crear una estructura sense vicis, que en lloc d'abocar els seus membres a l'espiral absurda de treballar per guanyar congressos interns, els estimuli a guanyar eleccions per transformar la societat".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat