Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 13 de de setembre del 2012 | 19:20
Recull de premsa

Gutiérrez: "La TDT ens ha portat una tremenda descompensació entre canals en català i en castellà"

"El 33 passarà a funcionar només a partir del vespre i iCat desapareixerà de la FM i s'emetrà tan sols per internet".

El president de la Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació (ESCACC), Àlex Gutiérrez, ha denunciat a un article l'última retallada a Televisió de Catalunya: "Mesos enrere [des de la Generalitat], ja es va suggerir que no es podrien mantenir oberts tots els canals."

L'autor de l'article El català no pot perdre canals ha recordat que "aleshores semblava que es triaria tancar Esport3", però que "finalment serà la cultura a qui li tocarà el rebre [...] per partida doble: el 33 passarà a funcionar només a partir del vespre i iCat desapareixerà de la FM i s'emetrà tan sols per internet".

Sobre aquesta mesura, l'autor de l'article ha dit que "permet justificar a l'actual equip gestor mesures laborals dràstiques i trenca aquell model segons el qual calia tot l'equip de producció pròpia existent per mantenir el màxim nombre de finestres obertes".

"La TDT ens ha portat una tremenda descompensació entre canals en català i en castellà. I ahir vam saber que el greuge s'accentuarà dues miques més" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat