Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 8 de de maig del 2013 | 18:00
Recull de premsa

Geli: "És amagar l'ou confondre el plet Catalunya/Espanya amb un intent de confrontar els treballadors d'uns i altres pobles"

"Aquest plet està plantejat en termes molt clars, des de tots els angles de visió, i que no admet simplismes".

Marina Geli, diputada del PSC, ha respost les declaracions de Carme Chacón a una carta oberta a El Punt AVUI on hi ha assegurat que "no és veritat l'afirmació segons la qual el suport del PSC al dret a decidir no s'adiu amb els seus principis i la seva trajectòria".

"Després de la liquidació del pacte estatutari del 2006, amb la consegüent liquidació del pacte constitucional de 1978 [...], la major part dels catalans i de les catalanes entenen que l'Estat espanyol ha girat full cap endarrere" ha defensat l'autor de l'article. Geli ha continuat la seva resposta a Chacón: "La voluntat majoritària d'un poble a decidir el seu futur, [...] ha de ser respectada, més encara quan l'expressa prop del 80% dels seus representants democràtics".

Geli ha continuat explicat que "tractar d'oposar-hi" és una "pirueta cada cop més arriscada per massa coneguda i desprestigiada", i ha afirmat que és "amagar l'ou" tractar de confondre l'actual plet Catalunya/Espanya amb un "suposat intent de confrontar els treballadors d'uns i altres pobles de l'Estat": "Aquest és un plet que està plantejat en termes molt clars, des de tots els angles de visió, i que no admet simplismes ni improvisacions de cap responsable polític".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat