Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 21 de de gener del 2015 | 18:36
Recull de premsa

Forcadell: "S'ha trigat massa a desencallar el procés i ara cal demostrar que allò que es diu, es fa"

"Tenim 249 dies per a guanyar la independència i fer que aquest 27S2015 l'inici del futur Estat català".

La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha indicat a un article que ara, allò que cal fer és "recuperar la confiança dels ciutadans", una fita que només s'assolirà "si veiem que els acords presos es compleixen".

A l'article 27S2015 Forcadell hi ha lamentat que "s'ha trigat massa a desencallar el procés i ara cal demostrar que allò que es diu, es fa", motiu pel qual la presidenta de l'ANC ha avançat que l'entitat "estarà amatent al compliment dels acords" i ha recordat que els ciutadans n'han de fer el seguiment.

"No volem ser només espectadors volem ser protagonistes del nostre futur volem continuar exercint la sobirania que tant ens ha costat recuperar" ha reblat Forcadell. Finalment l'autora de l'article ha conclòs que manquen 8 mesos "per treballar plegats, institucions, partits polítics i societat civil" i ha recordat que "tenim 249 dies per a guanyar la independència i fer que aquest 27S2015 l'inici del futur Estat català".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat