Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 3 de d'octubre del 2014 | 18:55
Recull de premsa

Forcadell: "Serà amb l'esforç de la ciutadania que farem la independència"

"Estem junts i caminem de costat, ells [les institucions] fan la seva feina, nosaltres la nostra, cadascú ha de fer la feina que li correspon i a nosaltres ens toca assegurar que a les urnes guanyarà la independència".

La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha dit a un article que l'entitat demana cent mil voluntaris per "poder escoltar tothom i poder recollir opinions, pensaments i desitjos de tothom" i que també l'ANC demana a aquests "que dediquin unes hores, un matí o una tarda de la seva vida per canviar el futur, entenem que no és demanar gaire pel repte colossal que ens hem marcat".

"És veritat que no estem acostumats --ha continuat Forcadell-- a anar a les cases, però durant anys hem estat fent parades al carrer demanant signatures i parlant amb tothom per explicar-los les nostres propostes i el perquè de la independència".

L'autora de l'article ha explicat que ara estem en el "tram final d'aquesta campanya iniciada fa anys per la societat civil, ara ens cal assegurar el "sí-sí" el proper 9 de novembre" per la qual cosa l'ANC "necessita els voluntaris per assegurar que la independència sigui l'única opció guanyadora".

"Hem arribat fins aquí gràcies a la unitat d'acció entre els ciutadans i les institucions catalanes, però sobretot gràcies a l'esforç de la ciutadania que ha demostrat incansablement la seva voluntat d'assolir la llibertat nacional i serà també amb aquest esforç que aconseguirem la independència" ha sentenciat.

"Ara, per primera vegada en la història, treballem plegats i les nostres institucions estan actuant d'acord amb el moment històric que vivim, especialment els ajuntaments, el Parlament i el president ens han demostrat que estan conduint el procés amb fermesa i dignitat. Estem junts i caminem de costat, ells fan la seva feina, nosaltres la nostra, cadascú ha de fer la feina que li correspon i a nosaltres ens toca assegurar que a les urnes guanyarà la independència" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat