Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 18 de de febrer del 2015 | 18:04
Recull de premsa

Forcadell: "Guanyar les eleccions del 27S depèn únicament de la nostra capacitat per explicar el nostre projecte"

"La independència és l'oportunitat que tenim per eradicar la pobresa, per augmentar la justícia social, per fer net de corrupció, per posar fi a la discriminació lingüística i per incrementar les llibertats. Fem-ho bé".

La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha subratllat a un article que cal parlar amb "els indiferents, els que creuen que la independència no els interessa perquè hi ha coses més importants, preguntem-los-hi com pretenen resoldre aquestes coses més importants sense els instruments i les eines necessàries. Com pensen resoldre aquestes coses més importants sense canvis profunds en l'estructura de l'estat. O és que pensen que l'Estat espanyol les resoldrà?"

A l'article 227 dies Forcadell hi ha dit que cal parlar "amb els que diuen que només volen la independència si serveix per garantir una millor qualitat de vida per a tots, expliquem-los-hi que, precisament, volem un canvi d'estat per regenerar políticament, socialment i democràticament aquest país, que no volem reformar cap estat, en volem un de nou sense rèmores ni tics del passat".


Forcadell ha recordat que la independència "és un canvi no volgut per les elits econòmiques ni per les elits polítiques" i un canvi que "intenten impedir els que han manat sempre, no només perquè significarà el relleu de les velles polítiques que tant els agraden, sinó perquè significarà un canvi social, significarà un canvi de sobirania, els ciutadans han recuperat la sobirania després de molts anys i ja no la deixaran".

"La independència és l'oportunitat que tenim per eradicar la pobresa, per augmentar la justícia social, per fer net de corrupció, per posar fi a la discriminació lingüística i per incrementar les llibertats. Fem-ho bé, sapiguem aprofitar-la" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat