Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dilluns, 29 de de desembre del 2014 | 18:29
Recull de premsa

Forcadell: "Ara és l'hora que els partits es posin d'acord, l'ANC continua treballant perquè l'acord arribi al més aviat possible"

"L'acord ha de ser net i clar perquè el resultat d'aquestes eleccions no generi cap dubte ni als favorables ni als detractors".

La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha dit a un article que la "força de l'Assemblea és la mobilització social i aquesta eina cal utilitzar-la només quan fa falta, no es pot utilitzar de manera supèrflua i continuada perquè s'acaba malmetent". "La mobilització és necessària, però cal que tingui un objectiu clar" ha sentenciat Forcadell.

A l'article Què fa l'Assemblea Nacional Catalana? Forcadell hi ha assegurat que l'ANC "ha sortit al carrer durant tres anys seguits de manera massiva, sabent que aquell era el moment just per fer-ho, sabent que tindríem una resposta, sabent que la fruita estava madura i a punt, no podem sacsar l'arbre quan la fruita és molt verda, perquè correm el perill de fer mal a l'arbre i quedar-nos sense la fruita que volem" i ha recordat que l'entitat va "néixer amb un únic objectiu: aconseguir la independència a través de les urnes, això només era possible demostrant que érem molts i moltes els que la volíem; un cop demostrada aquesta majoria al carrer cal traslladar-la a les urnes".

"Estem treballant per ampliar la majoria sobiranista a les urnes i perquè les eleccions siguin al més aviat possible" ha dit Forcadell, i ha sentenciat que "en dos anys i tres mesos hem passat de ser una comunitat autònoma d'Espanya a ser el proper estat d'Europa, gràcies al nostre seny i a la nostra rauxa". "L'Assemblea assumirà l'acord que arribi dels partits si és unitari i si serveix perquè el procés avanci sense ambigüitats cap a la independència, com hem fet altres vegades, perquè la unitat és la nostra carta de presentació i és l'única garantia d'èxit" ha conclòs Forcadell.

Per altra banda, la presidenta de l'ANC ha conclòs que "l'acord ha de ser net i clar perquè el resultat d'aquestes eleccions no generi cap dubte ni als favorables ni als detractors del procés i permeti una lectura inqüestionable a nivell internacional". "Ara és l'hora que els partits es posin d'acord; mentrestant l'Assemblea continua treballant, com sempre ha fet, per ampliar la majoria social arreu del territori i perquè aquest acord arribi al més aviat possible, sabent que si no arriba haurà d'actuar" ha sentenciat.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat