Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 23 de de setembre del 2015 | 12:13
Recull de premsa

Espada:"La ciutadania no decidirem diumenge entre Artur Mas, Rajoy o Iglesias, com alguns diuen. Decidirem ser lliures d'imposicions o no"

El periodista Ferran Espada en un article al Punt Avui afirma "entrem en la recta final cap a una de les eleccions més importants de la història de Catalunya" en les que i en les quebàsicament s'entreveuen dos posicions". Així diu que per una banda trobem l'opció que "planteja l'independentisme,

Barcelona · trencar amb l'statu quo i guanyar la sobirania per tenir dret a encertar-la o a equivocar-nos, però en tot cas poder materialitzar sobiranament aquelles mesures que puguin millorar el benestar de la ciutadania" i  de l'altra  "l'opció és la de l'immobilisme. El més lampedusià, que tot canviï perquè no canviï res, o el més totalitari, amb el rebuig frontal a la decisió democràtica del poble català".

Espada troba que "el suport i la instigació del PP i Ciutadans a la coacció dels poders fàctics" és "esperable" però no "l'equidistància de Catalunya Sí que es Pot  que li "resulta estranya" i afegeix "acusar l'independentisme de no sé quines connivències amb la burgesia catalana mentre es queden a recer de les més virulentes escomeses dels poderosos contra la gent de Junts pel Sí i la CUP no és gaire decorós".

Així, conclou el periodista diumenge "d
ecidirem ser lliures d'imposicions o no. I només cal veure a qui borda l'oligarquia de sempre per saber qui representa el procés constituent que trenca amb l'statu quo".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat