Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 15 de de novembre del 2007 | 17:26
Recull de premsa · Cultura

Isidor Marí: "Estic disposat a assumir el càrrec de l'Institut Ramon Llull"


Durant la celebració de la Fira de Frankfurt, el nom d'Isidor Marí va sonar com un dels possibles candidats per encapçalar la delegació balear de l'Institut Ramon Llull. El filòleg eivissenc es mostra, en una entrevista al diari Última Hora, molt il·lusionat amb la possibilitat de representar en un futur a la institució, però també és molt prudent, ja que assegura que no hi ha res en ferm. Marí afirma que "encara no sé quin és el càrrec. Els representants del Bloc van parlar amb mi i em vaig mostrar disposat a ser un dels candidats o candidat per aquesta possible responsabilitat, però encara haig de veure en què consisteix, com s'organitza i si estic en condicions de fer-ho".
Segons el filòleg, "és una possibilitat per a mi molt atractiva per moltes raons i em mostro disponible per estudiar les possibilitats que hi hagi i em fa il·lusió, però cal ser prudent". Segons Marí, la finalitat de la institució és "crear una organització, sobretot després de la sortida de Balears, amb naturalesa jurídica precisa perquè Andorra, com Estat, i altres territoris puguin participar en la institució com espai i punt de trobada, en el qual totes les projeccions culturals trobin un marc comú que les reforci i que permeti organitzar coses conjuntament, en una col·laboració entre iguals. Espero que això s'abordi amb una voluntat clara de fer coses interessants. Hi ha moltes coses a fer".

Marí recorda que "en l'etapa anterior, en què Balears estava en el Llull, no es va poder manifestar de forma visible el que s'estava fent, però ja es feien coses amb el conseller Damià Pons". D'altra banda, creu que "el català d'IB3 hauria de ser l'estàndard de Balears i obert a les modalitats estàndards d'altres territoris".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat