Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 20 de de juny del 2014 | 18:06
Recull de premsa

Culla: "Iceta és el disc dur que emmagatzema gairebé tots els secrets del PSC de les últimes tres dècades"

"Tot el que Iceta promet en matèria de dret a decidir és afrontar el procés sobiranista amb intel·ligència, determinació i molta mà esquerra. És la taula de salvació a la qual bona el PSC s'està agafant".

L'historiador Joan B. Culla ha dit a un article que l'opció de Miquel Iceta d'encapçalar el PSC és una opció "plausible sempre que no es confongui la seva naturalesa, percebent com a solució el que no pot ser més que un arranjament, un pegat".

"Un pegat potser imprescindible de cara a pacificar el partit i taponar les vies d'aigua que l'enfonsen. Però un pegat posat des de la continuïtat sense cap propòsit de refundar, ni tan sols de canviar la línia política del PSC" ha lamentat Culla a l'article Solucions i arranjaments.

"Tot el que Iceta promet en matèria de dret a decidir --ha indicat l'autor de l'article-- és afrontar el procés sobiranista amb "intel·ligència, determinació" i molta mà esquerra".

Per això mateix Culla ha dit que és "dubtós" que tacticisme, prestidigitació i el fet de dir-li a cada interlocutor el que aquest vol sentir "siguin suficients per capejar el proper any i mig" i ha dit que "per descomptat, el PSOE no ho posarà fàcil a Iceta, per molt bona disposició personal que hi hagi a Ferraz".

"Acabem de veure el contratemps sofert per Eduardo Madina, que dilluns apostava per una consulta legal i pactada a Catalunya, i dimarts es veia obligat a rectificar, tornant a la cleda de la més rígida ortodòxia constitucional. Malgrat això molt em temo que aquest relliscada autodeterminista li costarà la secretaria general del PSOE, en benefici de Pedro Sánchez" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat