Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 19 de d'abril del 2013 | 19:31
Recull de premsa

Culla: "El sobiranisme i l'independentisme són diversos. Però resulta absurd i suïcida acudir a la batalla en un ordre dispers"

"En les presents circumstàncies, res del que es digui és innocent ni innocu [...]. Prova d'això és l'entusiasme amb que, en els dies següents, ha explotat les seves paraules l'òrgan barceloní del "dialoguisme" conservador".

L'historiador i professor universitari, Joan B. Culla, ha explicat a un article que l'altre dia, "en un d'aquests fòrums amb estovalles tan propicis a la política declarativa que ens inunda, el conseller Gordó va dir que "no acabava de veure la manera", que "se li feia difícil veure la possibilitat de celebrar [la consulta sobiranista ] si no és en el marc d'un acord amb l'Estat ".

A l'article En un ordre dispers Culla ha continuat explicant que el mateix Gordó "tampoc no observa avui cap punt de trobada possible" amb el Govern de Rajoy: "Vol dir això que, per al titular de Justícia, cal congelar o renunciar al dret a decidir, i tirar per la borda el doble mandat ciutadà del 11-S i de l'25-N?". "Per a què serveix llavors el flamant Consell Assessor per a la Transició Nacional?" s'ha qüestionat l'autor de l'article.

Culla ha conclòs que en la situació actual "res del que es digui és innocent ni innocu" i que el conseller Gordó ho hauria de saber. "La vicepresidenta Sáenz de Santamaría va prendre's les afirmacions de Gordó com senyals que [...] el Govern de la Generalitat comença a arriar veles. És aquesta una bona actitud negociadora?" ha sentenciat.

"Catalunya constitueix, per fortuna, una societat plural, i el sobiranisme i l'independentisme són congènitament diversos. Però resulta absurd i suïcida acudir a la batalla en un ordre tan dispers" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat