Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 22 de de març del 2013 | 16:59
Recull de premsa

Casas: "Hi haurà qui voldrà donar gat per llebre"

"Això no és el principi de cap panacea. Montoro aplica la lògica [...] però el resultat final serà lluny del terç de dèficit pretès per Mas-Colell, per no parlar del pacte fiscal".

El periodista Ferran Casas ha recordat que l'endemà de la manifestació independentista de la Diada el govern espanyol "va fer com si sentís ploure" perquè Rajoy "ni la va valorar" i perquè Sáenz de Santamaría "va dir que s'ho mirava amb fredor".

"Set mesos després ─ha dit a Ara ja s'ho creuen─, i malgrat el pretès fracàs del projecte sobiranista el 25-N, han demostrat que s'ho creuen i es mouen. Ahir admetien que ara fan gestos per respondre a un problema polític".

Casas ha dit que ara l'Estat escanyarà una mica menys Catalunya però ha alertat que això "no és el principi de cap panacea": "Montoro aplica la lògica (a Brussel·les ningú entenia que Espanya fustigués la seva locomotora) però el resultat final serà lluny del terç de dèficit pretès per Mas-Colell, per no parlar del pacte fiscal o de la consulta". Finalment, Casas ha conclòs que, malgrat tot, "hi haurà qui voldrà donar gat per llebre".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat