Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 5 de de desembre del 2014 | 19:39
Recull de premsa

Casas: "Ens hauríem de preguntar el cost de tot plegat si Mas se'n va a casa"

"Junqueras hauria de dir si no pactar la llista implica que ell vol liderar el procés i anirà a totes per arribar a la presidència [...]. De Mas n'hauríem de saber què farà si entre que guanya el sí a les plebiscitàries i passen els 18 mesos arriba una oferta de l'Estat".

El periodista Ferran Casas ha indicat a un article que el posicionament de Junqueras defensant una "llista de llistes" per sobre d'una "llista de país" encapçalada per Mas que tingui un bon resultat però esborri la pluralitat "és lícit" perquè hi ha arguments "per a tots els gustos, i cap se sosté en una base empírica".

"D'aquí les acalorades discussions aquests dies darrere els micròfons, a les sobretaules i a les xarxes --ha continuat explicant--. El país viu un moment d'ebullició i proliferen els experts en processos d'alliberament nacional".

L'autor de l'article El que hauríem de saber ha dit que hi ha tres qüestions a aclarir: "Junqueras hauria de dir si no pactar la llista implica que ell vol liderar el procés i anirà a totes per arribar a la presidència (trobo que mercadejar-hi seria un error). De Mas n'hauríem de saber què farà si entre que guanya el sí a les plebiscitàries i passen els 18 mesos arriba una oferta de l'Estat (una pantalla que, en teoria, ja ha passat)".

Finalment, la tercera qüestió de Casas és que hauríem de preguntar "el cost de tot plegat si Mas se'n va a casa": "Ho haurien de poder --i voler-- respondre. Més que res per saber on som".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat