Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimecres, 16 de de setembre del 2015 | 07:12
Recull de premsa

Carod-Rovira:"No em preocupa tant el 27 com el 28"

En una entrevista al Punt Avui, l'exvicepresident i escriptor, Josep-Lluís Carod Rovira, veu amb optimisme el 27-S però afirma "No em preocupa tant el 27 com el 28. No ens podem tornar a permetre, com l'endemà del 9-N, que es perdin molts mesos per falta d'estratègia i que la gent es desinfli. Perquè els altres reaccionaran"

Barcelona · D'altra banda Carod valora molt positivament la normalitat amb la que viu el poble català el debat independentista "La majoria ho han assumit amb naturalitat i ja forma part de la normalitat col·lectiva" i reitera "Tot sumat és avui l'independentisme català. La gent ha vist que no hi ha cap altra sortida".

L'independentisme s'ha diversificat ideològicament i el nostre projecte nacional no és ètnic ni essencialista, sinó civil i inclusiu"

Finalment Carod parla de la candidatura de Junts pel Si de la que afirma "Una llista en què hi hagi el president d'un país i, alhora, també el cap de l'oposició és evident que és el símptoma d'una anormalitat política. El que cal és superar aquesta anormalitat d'una vegada i que puguem funcionar com un país normal, on es discuteixin les polítiques de govern, es contrastin projectes diferenciats i es persegueixi la corrupció".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat