Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dijous, 27 de de novembre del 2014 | 20:54
Recull de premsa

Cardús: "No s'haurà de votar el president Mas, ni Junqueras, ni Forcadell. La llista serà per votar independència"

"És important que hi hagi gent preparada i professionals de prestigi, que sàpiguen treballar en equip i que no els tremolin les cames".

El periodista Pere Cardús ha dit aun article que Mas és un model de líder que podria anomenar-se "corretja de transmissió" perquè "és capaç de prendre el pols del carrer i passar-lo a les institucions a través de les urnes".

"El paper que facin l'ANC i Òmnium aquests dies serà determinant per a aconseguir la independència" ha sentenciat Cardús a un article aparegut a VilaWeb.


Cardús ha continuat: "La proposta de Mas pot haver descol·locat ERC, però també CDC. El president ha fet una cosa que no havíem vist mai: demanar als partits que s'apartessin per deixar passar la societat civil".

L'autor de l'article ha posat l'accent en les llistes: "Qu
i vagi a les llistes pot ser interessant per a atreure nous votants a la independència. Però no és el fet que més m'interessa. És important que hi hagi gent preparada i professionals de prestigi, que sàpiguen treballar en equip i que no els tremolin les cames".

Finalment Cardús ha conclòs: "No s'haurà de votar el president Mas, ni Oriol Junqueras, ni Carme Forcadell, ni Raül Romeva, ni Lluís Llach, ni Sergi López, ni Miquel Calçada. Si es fa aquesta llista serà per votar independència. Aquesta llista serà la veritable suspensió de l'autonomia".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat