Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 12 de de maig del 2015 | 17:28
Recull de premsa

Alzamora: "La ciutadania de les balears no es pot permetre perdre quatre anys més sota un Govern no tan sols inútil sinó també nociu"

"L'esquerra illenca té amb prou feines quinze dies per evitar unes Balears ingovernables, i la veritat és que no sé si hi serem a temps".

L'escriptor Sebastià Alzamora ha dit a un article que contra tot pronòstic, José Ramón Bauzà ha estat el president de les Illes "més categòricament desastrós de la història de la democràcia balear". "Era un títol disputat --ha informat--, sobretot entre Gabriel Cañellas i Jaume Matas, però Bauzà ha batut tots els rècords d'incompetència i estultícia, a més d'efectuar una deriva del seu partit cap a l'extrema dreta".

A l'article Unes Balears ingovernables? Alzamora hi ha assegurat que segons les enquestes Bauzà "encara té l'oportunitat de revalidar el càrrec, ni que sigui per incompareixença de l'adversari" i ha lamentat que l'oposició que han exercit durant aquests quatre anys "llarguíssims" tant el PSIB-PSOE com la coalició Més "ha estat, per dir-ho d'alguna manera, tènue i dubitativa, sobretot en comparació de la magnitud de la tragèdia".

Sobre el 24M i els resultats a les Illes, Alzamora ha dit que només gosa afirmar una cosa: "la ciutadania balear no es pot permetre perdre quatre anys més en guerres absurdes i sota el mandat d'un Govern no tan sols inútil sinó també nociu". "A la data que escric aquest article l'esquerra illenca té amb prou feines quinze dies per evitar unes Balears ingovernables, i la veritat és que no sé si hi serem a temps" ha conclòs.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat