Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Dimarts, 30 de de setembre del 2014 | 17:42
Recull de premsa

Álvaro: "A Catalunya està sorgint el Partit del President i, alhora, mor la CDC pujolista"

"Pujol es va equivocar terriblement quan no va respondre cap pregunta dels grups parlamentaris. [...] Però no lleva autoritat al paper de Mas".

L'escriptor Francesc-Marc Álvaro ha indicat a un article que "a Catalunya està sorgint el Partit del President i, alhora, mor la CDC pujolista" però amb dues matisacions: "El Partit del President té com a principal obstacle l'estratègia de defensa de la família Pujol Ferrussola; la CDC pujolista va morir molt abans de la penosa compareixença".

A l'article Passat, futur i enquesta Álvaro ha dit que "Pujol es  va equivocar terriblement quan no va respondre cap pregunta dels grups parlamentaris" i ha dit que aquesta actuació "fa mal a CiU però --nova paradoxa-- no lleva autoritat al paper de Mas com a portaveu institucional del que demana nua part important de la societat".

"Per això, i fins el 9N s'intensificarà la cerca de porqueria que pugui empastifar el nom del president de la Generalitat. [...] El que Rajoy anomena "el lío" desemboca en una mena d'enquesta a gran escala que, a més, no és vinculant. Com pot ser que això no sigui constitucional?" ha conclòs Álvaro.

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Notícies relacionades
Recull de premsa · Política catalana
Álvaro: "Idealistes i pragmàtics"
Recull de premsa · Política
Álvaro: " És ingenu pensar que una sortida per posar fi al procés seria el mateix que una solució del problema"
Recull de premsa · Política catalana
Álvaro:"Allò que fabrica independentistes és la manca de respecte i el seu complement pal·liatiu: el paternalisme displicent de qui es considera propietari del tros"
Recull de premsa · Política catalana
Álvaro: "Autoeliminat Puigdemont de l'equació, l'únic dirigent institucional del procés amb bitllet a totes les destinacions és Junqueras"
Recull de premsa · Política
Álvaro: " El poble irlandès va canviar completament de mentalitat en només dos anys i l'objectiu de la independència va deixar de ser un somni de quatre gats"
Recull de premsa · Política catalana
Álvaro: "Si el Govern de Junts pel Sí permet que els cupaires marquin els ritmes i els estils, una meta que és complicada esdevindrà absolutament irrealitzable"
Recull de premsa · Política catalana
Pascal: "El Partit Demòcrata, la convergència per un país millor"
Recull de premsa · Política catalana
Álvaro: "Fa més d'un any que repeteixo que l'independentisme català no té un rumb clar i unificat"
Recull de premsa · Política
Álvarez: "Rajoy ha governat contra Catalunya. El resultat d'això és una societat catalana que li diu no"
Recull de premsa · Política catalana
Álvaro: " Sense el 9-N, Margallo no diria ara –des de les Nacions Unides– que l'independentisme "avança a tota mà­quina"
Indica publicitat