Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 23 de de novembre del 2012 | 18:39
Recull de premsa

Rahola: "Algunes clavegueres s'han posat a afusellar vells documents perquè un diari canviés el rumb de les eleccions"

"No entenen res. I com que no entenen i creuen que això és la bogeria d'un tal Mas que li ha donat per aquí, sumen error rere error amb una obstinació digna de mèrit".

La periodista Pilar Rahola ha estat incisiva amb l'Estat i ha criticat que "algunes clavegueres de l'Estat -o és l'Estat la claveguera?, que diu Tian Riba- han emulat Anacleto i s'han posat a afusellar vells documents, informes d'internet i alguna dada solta perquè un diari intentés canviar el rumb d'unes eleccions".

"El tret al peu ha estat de tal dimensió ─ha continuat l'autora de l'article Tret al peu─, que el normal és que Catalunya voti encara més majoritàriament la víctima de l'aquelarre. Com sempre, no entenen res".

Rahola, però, ha celebrat que Espanya s'hagi fet independentista: "De cop, com si haguessin vist la llum, les estructures de l'Estat han decidit defensar la causa catalana, i per això han posat al seu servei els seus millors instruments. De fet, és cert que Espanya sempre ha treballat a favor de la independència de Catalunya, tant en les seves èpoques de repressió oberta com en els temps d'una democràcia on el menysteniment, el menyspreu i directament l'espoli són la narrativa habitual".

Sobre això, Rahola ha recordat la darrera actuació de la delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna ("qui té especial vocació per tocar la piloteta catalana"): "En ple escàndol de l'esborrany fantasma, i amb la sensibilitat a flor de pell, li dóna per portar als tribunals als batlles de Girona i Figueres, perquè van contractar uns trens per a la Diada. Molt bé, senyora Llanos de Luna, estic per donar-li un petonarro en el seu front immaculat, així es fa!".

Pilar Rahola ha conclòs l'article afirmant que, com que Espanya no entén i creu que això "és la bogeria d'un tal Mas que li ha donat per aquí", van sumant un error rere un altre "amb una obstinació digna de mèrit": "Així que proposo que el catalanisme consideri Espanya una aliada natural del seu camí sobiranista. No en tenim cap altre de millor. Quan siguem independents, caldrà dedicar-li alguna plaça".

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat