Indica publicitat
Dimecres, 8 de de juny del 2022
CASTELLANO  |  ENGLISH  |  GALEGO  |  FRANÇAIS
tribuna.cat en format PDF
Cerca
Divendres, 4 de de setembre del 2015 | 09:12
Recull de premsa

Gifreu: "La ingrata solitud de TV3"

El professor de la UPF, Josep Gifreu, defensa en un article al Punt Avui  la difícil tasca de TV3 que sovint s'ha d'enfrontar a crítiques de tot tipus. Així afirma "Uns i altres amaguen o ignoren una veritat que clama al cel: i és la ingrata solitud amb què TV3 ha hagut de lluitar en la defensa d'un

Barcelona · espai d'expressió i de representació, la del catalanisme. I la d'un catalanisme en transformació, que ha fet un recorregut propi vers la vindicació del dret a decidir, i en definitiva del dret d'autodeterminació i del dret a l'estat propi." I es pregunta "TV3 s'ha fet independentista? En la mesura que pràcticament totes les grans cadenes de televisió, públiques i privades, presents a Catalunya, han optat per la defensa compacta de l'unionisme, ¿no pertoca a un servei públic bàsic d'assumir de presentar i representar les opcions d'almenys una meitat de la ciutadania que no se sent representada per Tele5, Antena 3, TVE 1, La Sexta, Cuatro o 8TV?"

I conclou "La qüestió de fons, amics demòcrates i emprenyats amb TV3, és com heu tolerat fins avui una expansió flagrant de les televisions espanyolistes i unionistes a Catalunya i a tot l'espai del català, i no heu fet un pas per permetre que TV3 i els mitjans de la CCMA no estiguin sols en la defensa del dret a decidir dels catalans."

Versió PDF Imprimeix
Col·labora amb Tribuna.cat
Si vols fer una aportació econòmica, emplena les següents dades, escull la quantitat econòmica que vols aportar i el mètode de pagament que prefereixis. Estem molt agraïts per la teva col·laboració.
COL·LABORA-HI
Indica publicitat