Divendres, 23 de març del 2012 | 19:58
Opinió
CDC: ara toca independència
Miquel Sellarès
Periodista
El congrés de CDC d'aquest cap de setmana és molt important perquè ha de representar un gir clar cap a la independència nacional i ha de plantejar, sense complexes, l'Estat català.
Crònica · Madrid
Per qui treballa Carmen Chacón?
Carmen Chacón –la lletra n se la va afegir ella quan volia liderar el PSOE– està entregada a la causa de salvar dels seus propis errors el règim socialista d'Andalusia. Aquesta setmana s'ha abocat a demanar el vot per José Antonio Griñán –ella li diu Pepe– avisant els andalusos que si no ho fan els cauran a sobre totes les plagues de la dreta, hagudes i per haver.
 ·
La fotografia
Mònica Terribas defensa l'actual model de televisió pública catalana a la Nit Irla
La directora de TVC, Mònica Terribas, ha demanat protegir la televisió pública del país per defensar "qui som realment" davant dels qui creuen o ens volen fer creure "que no som".
Opinió · Política
16è congrés, postcatalanista?
Isidre Palmada
Professor
Es diu que respecte als revolucionaris, Napoleó mantenia un doble llenguatge: deia el que no feia i l'inrevés. Va abusar tant d'això, que va acabar essent una estratègia típica, de manual.
 ·
TribunaTV
TribunaTV a l'entrega de premis de la Fundació Josep Irla
Mònica Terribas guanya el premi memorial Francesc Macià 2012
 ·
Crònica · Illes Balears
Les entitats ciutadanes fan una crida a participar a la manifestació 'Sí a la nostra llengua'
Aquesta setmana, a la porta del Parlament de les Illes Balears, les entitats que donen suport a la manifestació Sí a la nostra llengua han fet una crida a la participació de tota la ciutadania.
 ·
Recull de premsa · Política
Casas: "A les sofertes bases de CDC els cal un horitzó clar i veure com s'avança sense parar"
"La direcció de CDC ha decidit no acceptar les esmenes de la militància que demanaven concretar [...] el camí cap a l'estat propi ni les que dibuixaven el pla B si el pla A (el pacte fiscal en la línia del concert) fracassa".
 ·
La fotografia · Illes Balears
158 personalitats de les Illes Balears fan una crida a participar a la manifestació per la llengua del 25 de març
Avui 23 de març, a Can Alcover-Espai de Cultura, s'ha presentat el manifest 'Crida ciutadana per la llengua'. El text, signat per 158 personalitats de les Illes Balears, fa una crida a participar a la manifestació "Sí a la nostra llengua", que tendrà lloc el proper diumenge, 25 de març, a les 18.00 hores, a la plaça d'Espanya de Palma.
 ·
Recull de premsa · Comunicació
Ribera: "L'exemple del model lingüístic televisiu que voldrien els que recorren la immersió ja el tenim"
"Caldria reflexionar sobre si s'està dimensionant en excés la transcendència de cedir la vicepresidència de la Corporació a la dreta espanyolista".
 ·
Crònica · Euskal Herria
No sols presos, també malalts
L'estat de salut d'una part dels més de 700 reclusos d'ETA és preocupant. Una realitat que durant anys s'ha ocultat i que ara, amb la fi definitiva de la lluita armada, necessita una ràpida solució. Per a molts d'ells, la tradicional reivindicació de l'esquerra abertzale, Euskal Presoak, etxera –Presos bascos, a casa– és una qüestió de vida o mort.
 ·
Crònica · País Valencià
Una broma molt seriosa
L'aparició de Francisco Camps al número d'abril de la revista Telva és bastant indicativa de l'estat mental que travessa l'expresident valencià. Aquests dies és la riota de tothom, però més enllà d'això, hi ha el fet incontestable que encara es tracta d'una personalitat política de primera fila, les paraules del qual, en teoria, haurien de ser preses amb molta atenció.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí