Dijous, 19 de novembre del 2015 | 12:35
Opinió · Societat civil
La soledat de l'Assemblea
Jaume Marfany
Filòleg
Mes de juny de 2012. Som a menys de tres mesos de l'11 de setembre. Una incipient ANC ha convocat una manifestació amb el lema "Catalunya nou Estat d'Europa" i, en aquells moments, és l'única organització convocant. El dubte sobre si la manifestació serà un èxit comença a prendre cos dins del Secretariat Nacional i en el si de les –encara escasses- assemblees territorials.

 ·
Crònica · Seguretat
L'evolució del terrorisme
Marc Costa
Advocat i politòleg
L'Institut per a l'Economia i la Pau (IEP, Institute for Economics and Peace) acaba de publicar el seu informe anual sobre terrorisme (GTI, Global Terrorism Index) relatiu a l'any 2014, en el qual s'analitzen les tendències d'aquest fenomen en base a les dades proporcionades per la base mundial sobre terrorisme START sobre 162 països des de l'any 2000.
 ·
Crònica · Afers religiosos
París, on és Déu? On són les armes Carmen Chacón?
Els atemptats de Paris poden dibuixar-se amb un apunt ètic, un altre sobre la reacció dels homes i dones, i amb unes preguntes sobre la condició humana.

 ·
Notícia · Política
El tema de Catalunya ara no té altra solució per a mi que votar, perquè una majoria dels catalans ja no es fan seva la Constitució
El catedràtic de dret Constitucional a la Universitat de Sevilla Javier Pérez Royo ha publicat el llibre "La reforma constitucional inviable" en la que veu gairebé impossble ens les circumstàncies actuals tirar endavant una reforma de la

 ·
La fotografia
Un gran acte davant la presó Model exigirà el 20N Justícia pels crims del franquisme
Òmnium Cultural ha presentat aquest migdia l'acte final de la campanya "Justícia pelscrims del franquisme", que tindrà lloc demà 20 de novembre al centre de Barcelona,coincidint amb els 40 anys de la mort del dictador Franco.

Opinió · Seguretat
París val la nostra seguretat
Marc Gafarot
Especialista en temes de Seguretat i Política Internacional
Que la UE no disposi d'una autèntica i efectiva política de seguretat, és un dèficit que avui ja no ens el podem permetre. Potser els atemptats serveixin per fer-nos entendre que Europa és quelcom més que un mercat comú i que ens cal avançar vers una major integració en matèria de seguretat i defensa.
 ·
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Cupficats
CDC ha descobert ara que "aquesta gent de la CUP no són de fiar" i ja ha donat ordres a la seva artilleria mediàtica de disparar contra els anticapitalistes. Val a dir que el gruix dels votants de la CUP no és anticapitalista ni en broma.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí