Dijous, 22 d'octubre del 2015 | 20:29
Opinió · Política catalana
Carme Forcadell: la nostra presidenta del Parlament
Miquel Sellarès
President de Tribuna Catalana
Quan el nucli inicial del que es va convertir després en l'ANC es reunia al cau d'en Pere Pugés vàrem decidir ampliar fins a una vintena de persones  més el nostre equip que tindria la responsabilitat de posar en marxa el procés. Entre aquest grup de persones
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
"Ciudadanos" eina de l'estat
La inocència de la gran majoria de la nostra societat permet fer creure a aquesta que qui porta les regnes de l'estat són els partits i les institucions en les que tenen majoria  i això veient-ho d'una manera supeficial,és així, però no del tot ni principalment.

 ·
Crònica · Política
Per què ens 'posen' els fatxes de l'unionisme benpensant?
Ivan Mambrillas
L'unionisme és ple de fatxes que ens captiven mòrbidament. El seu atractiu, però, no és el d'aquells malnats arrogants, obscenament abjectes, que semblen alliberats dels destorbs de la decència, sinó el que escau a individus secretament tenebrosos.
 ·
La fotografia
Demostració de "paquet"de l'estat davant de CDC
És lamentable que els aparells  de l'estat, una vegada més, manipulin els cossos i les forces de seguretat, en aquest cas la Guàrdia Civil, per desprestigiar el procés català mitjançant l'exhibició del maragallà 3%.

 ·
Crònica · Afers religiosos
Ser espanyol a l'Espanya nacionalcatòlica costa 300 euros
Per ser espanyol cal pagar 300 euros i superar un test de 25 preguntes, segons una nova normativa del Ministeri de Justícia. Ramon Solsona proposa un model d'exàmens a "Aspirants a espanyols", article publicat a "El Punt / Avui". Segueixen més idees des d'una perspectiva eclesial.
 ·
Recull de premsa
Soler:"Les etiquetes de Rivera"
En un article al diari Ara el periodista i historiador, Toni Soler, analitza el per què de l'èxit electoral de Ciutadans el passat 27-S. Així, per Soler "l'habilitat dialèctica i el carisma d'Albert Rivera" unit a "la feblesa dels partits dinàstics" i a "l'estrident suport mediàtic
 ·
Recull de premsa
Llansana:"La intensitat de les amenaces augmenta, però ja no és per fer por a Catalunya sinó per pur càlcul electoralista"
L'exdiputada per ERC, Marina LLansana, en un article al Punt Avui  ens alerta que en les properes eleccions l'estratègia continuarà sent "deixar Catalunya per impossible i seguir alimentant el viver de vots a Espanya alçant la bandera anticatalana"
Opinió · Política catalana
No és normal
Marc Costa
Advocat i politòleg
No és normal que hagin passat més de tres setmanes des de les eleccions del 27-S, en les quals quasi dos milions de catalans vam votar alguna de les dues opcions sobiranistes, assolint una clara majoria de vots i escons a favor de la independència del nostre país,
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí