Dimecres, 1 de juliol del 2015 | 13:37
Crònica · Política catalana
Dibuixem la República i guanyarem el 27S!
Roger Buch (@rogerbuch)
Politòleg. blocdenroger.blogspot.com
Acabo d'escriure "100 motius per ser independentista" (Cossetània) on apareixen motius de tot tipus a favor de la plena llibertat de Catalunya. Tot i que els motius estan barrejats, fins al punt que el llibre es pot llegir començant pel final, la majoria es podrien agrupar en tres grans blocs.
Opinió · Política
Realment era necessària aquesta pregunta?
Marc Costa
Advocat i politòleg
Fa uns dies vaig rebre un correu electrònic en el qual informava que properament es volia preguntar als seus associats si l'entitat havia de buscar les complicitats necessàries amb altres entitats i forces polítiques.
Opinió
La consulta de l'ANC: sí o no?
Jaume Marfany
Filòleg
"Vols que l'ANC busqui les complicitats necessàries amb altres entitats i forces polítiques per impulsar una proposta electoral de la màxima transversalitat, per garantir el caràcter plebiscitari del 27-S que ens porti a la independència de Catalunya?" Aquesta és la pregunta que finalment el Secretariat Nacional de l'ANC ha decidit sotmetre a l'aprovació o no dels associats.

 ·
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Amnèsia i instrumentalització
De segur que tota persona amb un mínim de sentit comú compartirà que la Televisió Pública d'un país com el nostre ha de tenir caràcter de televisió nacional, al servei del país i de la seva gent, al servei de les seves màximes aspiracions. I que no és bo que aquesta televisió, sobretot en cada conjuntura complexa, confongui les aspiracions nacionals -que ha d'acompanyar- amb una posició al servei de les tesis d'un Partit determinat més que no pas del país.
Opinió
Que el partidisme no regali el país a l'esquerra espanyola el 27S
Èric Bertran
Sots­di­rec­tor de la Fun­dació Nous Cata­lans
Les enquestes del GESOP que avui pub­lica El Per­iódico ens ensenyen varies coses. Primer, que el Pres­i­dent tornaria a guan­yar les elec­cions amb segons mal diuen una "llista del Pres­i­dent".
 ·
Crònica
Per guanyar el 27-S: justificar el full de ruta
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
L'oligarquia espanyola prepara la campanya més complerta i dura per evitar que el 27-S guanyi la independència. Utilitzaran tots els mètodes imaginables, des dels que han utilitzat fins ara, com la guerra bruta dels informes policials inventats a les programacions més ferotges de la Brunete mediàtica (cal tenir present que les televisions madrilenyes tenen una audiència superior als dos terços a casa nostra). Sobretot no permetran un debat transparent sobre els avantatges i inconvenients de la pertinença de Catalunya al Regne d'Espanya, com es va fer a Escòcia. Partint d'aquesta prepotència continuaran desqualificant com a bogeria pròpia d'extremistes l'objectiu d'assolir un Estat propi.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí