Dimarts, 12 de març del 2013 | 19:38
Opinió · Política
La Policia Nacional torna de la mà de Sánchez-Camacho
Jordi Xuclà
Diputat de CiU al Congrés
L'any 1983 Alianza Popular, antecessora de l'actual Partit Popular, va votar a favor de la llei de normalització lingüística. Ara hi estén en contra i fan de la immersió lingüística i de l'escola catalana arma de lluita política.
Opinió · Política
Per un procés sobiranista, més que mai, ciutadà
Oriol Illa
Politòleg
D'ençà la històrica manifestació de l'11 de setembre del 2012, que havia de precipitar el procés cap al dret a decidir com a imperatiu democràtic, han passat moltes més coses de les que podíem pronosticar. A l'empobriment material i econòmic al que la classe mitja del nostre país s'ha vist submergida, s'hi ha de sumar l'empobriment moral, en paraules de l'economista turc-americà Daron Acemoglu, que ha suposat una corrupció estesa a tots els nivells polítics i a una lentitud incomprensible de la Justícia –en l'actual context sobta l'ínfim nombre de condemnats per delictes econòmics-, amb connivència de l'executiu espanyol, el qual hi posar fre.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
ElClauer.cat
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Les noves tecnologies han canviat els nostres hàbits habituals. Ens relacionem i ens informem d'una altra manera, per citar algun exemple. En termes d'informació, els blogs i les xarxes socials són el contrapunt als grans mitjans de comunicació. Podríem parlar que es tracta de l'efecte "boca-orella", això sí, des del món d'internet. 
 ·
Recull de premsa
Forcadell: "Sense estat propi estem condemnats a desaparèixer"
"Ens cal ser ràpids. Quan es convoqui la consulta les coses s'acceleraran, perquè ara l'Estat demostra que farà el possible perquè no es faci. És possible que suspenguin l'autonomia, que inhabilitin Mas...".
 ·
Llibres / revistes
Volem definir el futur del municipalisme
 ·
Recull de premsa
Ara: "Al govern espanyol ja li va bé que la policia catalana es converteixi en l'ase dels cops de certa premsa madrilenya"
"¿Sánchez-Camacho com pot dubtar dels Mossos quan el ministeri de l'Interior encara ha d'explicar d'on va sortir el fals informe de la UDEF sobre Mas i Pujol?".
 ·
Crònica · Seguretat
Llanos de Luna i Camacho, en contra de la Policia de Catalunya
Des de fa mesos, i seguint el pla de l'Estat i de les seves clavegueres en contra del procés sobiranista de Catalunya, s'han activat diferents dispositius contra la imatge i el prestigi de la Policia de Catalunya a través del reforçament dels cossos i forces de seguretat de l'Estat a Catalunya.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí