Dimarts, 20 de maig del 2014 | 19:42
 ·
TribunaTV
20 anys de la Plataforma per la Llengua
Crònica · Política
Nou atac contra Catalunya: TV3 rep una nova estocada
Emparant-se en una normativa europea, l'Estat espanyol pretén ara fer allò que el Govern català ha dimitit de fer a darrera hora: destruir TV3, estructura d'estat principal de Catalunya. El nou decret del govern espanyol que insta a alliberar espai radioelèctric per al servei 4G --un requisit provinent de la UE-- és la nova coartada de les institucions espanyoles: quines condicions s'hi han d'aplicar a aquesta decisió? Quins criteris? Pel moment se'n segueix tan sols un: destruir la televisió pública catalana.
Opinió
L'argument-trampa
Marina Llansana
Filòloga i periodista
Ja és un fet habitual que a la recta final de les campanyes electorals els partits concentrin en pocs missatges els seus argumentaris.
Opinió
Tant sí com no?
Isidre Palmada
Professor
El 8 de maig les Corts espanyoles varen refusar la petició del Parlament. Va ser un refús majoritari, molt ampli. No solament Rajoy, també el gros de la cambra s'hi va allistar. 
 ·
Llibres / revistes
30 anys
 ·
Recull de premsa
Casas: "Potser PP i PSOE (i PSC) s'haurien de plantejar si no els seria més eficaç passar del discurs de la por a un altre de positiu"
"Catalunya pot ser marciana per al PSOE i el PP la nit del 25-M. Pot passar que, sumats, els dos grans partits espanyols es quedin a l'entorn del 30% dels vots, insuficient per atribuir-se majories".
 ·
Crònica · Madrid
A Madrid, convençuts que l'economia els salvarà
Els líders polítics dels país han deixat clara una cosa: el futur dels catalans passa per les urnes i no es ven per un plat de llenties en forma d'un nou model de finançament autonòmic. A Madrid en són conscients. El ministre Cristóbal Montoro sap que ell sol no aconseguirà dissoldre un moviment popular amb múscul, il·lusionat i unit (com a mínim fins al 9-N).
Opinió
General Cassinello, Catalunya no es deixarà entabanar de nou
Miquel Sellarès
Periodista
Vostè va ser el veritable artífex del retorn del president Tarradellas. Però les noves generacions catalanes de la transició democràtica i posteriors no són aquells catalans acomplexats i temorosos de després d'una dictadura feixista. Vostè, que encara deu tenir accés a informació contrastada, sap que la Catalunya actual, la del 2014, no té res a veure amb la que vostè hàbilment va domar i reconduir.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí