Dijous, 25 de abril del 2013 | 19:09
Crònica · País Valencià
25A: grans emergències, grans oportunitats
El País Valencià celebra aquest 25 d'abril la seva Diada en un escenari tan complex com esperançador. Les escletxes de l'actual sistema polític, de partits i de finançament són avui dia més clarificadores que mai al País Valencià. Amb un Principat que reclama la independència, una economia insostenible i amb la fi del cicle hegemònic del PP, la societat valenciana a fet el pas de creure molt més en ella mateixa i en les possibilitats que s'obren de cara al futur.
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Ara toca defensar el president Mas
És sabut de tothom que Artur Mas no acostuma a llegir la premsa ni els resums que li proporcionen els seus col·laboradors. I menys encara: no veu programes de televisió on hi apareixen tertulians diversos. Des del Col·lectiu Joan Creixell creiem que Mas, pel moment, fa bé, perquè comença a sorgir a Catalunya un esport nacional: el de fer-li pim-pam-pum al president Mas, una pràctica majoritàriment exercida per opinadors incapaços d'arriscar res o per mercenaris d'algun poder.
Opinió
Pactar amb Espanya
Isidre Palmada
Professor
Germà Gordó ha posat la consulta en mans dels espanyols i ha originat novament una tempesta política. De fet, la qüestió és transcendental. Perquè gira sobre el full de ruta del President i no acabem d'aclarir l'horitzó. 
 ·
Crònica · Afers religiosos
Beatificacions. La Tarraconense és anterior a Espanya
La més gran beatificació de màrtirs de la història de l'Església catòlica se celebrarà el proper 27 d'octubre a Tarragona. Els beatificats en són uns 500, la majoria clergues, que moriren martiritzats en la guerra civil a Catalunya i Espanya. Hi ha comptabilitzats 146 assassinats a la diòcesi de Barcelona i 136 a Tarragona.
 ·
Recull de premsa
Sellarès: "La policia de Catalunya és un dels pocs elements d'estat, cal prestigiar-la davant de la gran ofensiva de l'Estat"
"Estem a punt d'arribar a una situació límit [...] i això requereix que el Departament de l'Interior [...] sigui conscient de l'eina que representa el cos de Mossos d'Esquadra per a la reconstrucció nacional".
 ·
Recull de premsa
Cardús: "El sobiranisme als mitjans de comunicació està infrarepresentat"
"És impossible no adonar-se del desequilibri que hi ha entre la infrarepresentació del sobiranisme als mitjans de comunicació -en relació a la seva força al carrer i al Parlament- i la sobrerepresentació de l'independentisme entre les novetats editorials".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí