Divendres, 26 d'octubre del 2012 | 18:56
Crònica · Madrid
25-N: donem una lliçó a Espanya
Com tot imperi fallit, Espanya no entén de matisos i quan se sent acorralat, ataca. La batalla de l'endemà de les eleccions del 25 de novembre serà molt dura. Per això és essencial que la fotografia del nou Parlament sigui nítida, amb una sòlida majoria sobiranista. Cal, ara més que mai, llençar un missatge sense escletxes per parar els peus a l'unionisme espanyol i avançar decidits cap a l'estat propi.
 ·
Notícia
L'AMI assoleix el 64% d'adhesions amb 602 municipis
La iniciativa endegada per l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, ha assolit aquesta setmana els 602 ajuntaments adherits, el que suposa el 34% de la població de Catalunya. L'Associació de Municipis per la Independència vol arribar fins al 60% de població per a convocar un referèndum.
 ·
Notícia
L'ANC arriba als 10.000 adherits set mesos després de la seva constitució
L'èxit de la Marxa cap a la Independència i de la seva massiva i històrica culminació l'11S han estat els factors clau a l'hora de valorar l'augment de la influència de l'ANC. L'Assemblea ha constatat continuar treballant perquè els partits incloguin les seves propostes per l'Estat independent al seu programa electoral.
 ·
Notícia
Catalunya Sí presenta un manifest de suport a Oriol Junqueras
La plataforma d'independents Catalunya Sí ha presentat aquesta setmana el seu suport al president d'Esquerra Republicana i candidat a les eleccions al Parlament, Oriol Junqueras, en un acte que ha tingut lloc al Col·legi de Periodistes.
 ·
Recull de premsa
Sanchís: "Catalunya viu sota el dèficit, l'insult i l'agressió. I l'única resposta ha estat l'amenaça"
"Allà, James Cameron ja ha anunciat una sèrie d'avantatges en tots els àmbits que faran que Escòcia encara sigui molt més festejada" ha comparat el periodista.
 ·
Notícia
Moment d'or per a Catalunya
El desperstigi en què es troba l'Estat espanyol a dia d'avui no té precedents. Si a la crisi econòmica i financera ─amb Bànkia com a estrella principal─ s'hi havia sumat ja la crisi política sobre les identitats no reconegudes al si del reino, ara se n'albiren de noves: PP i PSOE, eternament encarats, no aconsegueixen representar el paper d'únic director d'orquestra i el Titanic se'ls enfonsa.
 ·
Notícia
10 anys de Tribuna, col·labora-hi!
Durant 10 anys tribuna.cat ha estat un diari digital independent d'opinió, que ha intentat estar al servei de tot el ventall d'opcions sobiranistes. Ara, com passa a la majoria de capçaleres de la premsa digital, necessitem la consolidació per assegurar la nostra independència.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí