Divendres, 25 de novembre del 2016 | 14:13
Opinió · Política
La deriva vergonyant del PSC
Jaume Marfany
Filòleg
El guió traçat per l'Estat espanyol es compleix amb total exactitud i rigorositat. Ahir, el ple del Congrés dels Diputats va aprovar, per 248 vots a favor i 91 en contra, el suplicatori del Tribunal Suprem per poder jutjar penalment l'exconseller de la Presidència, Francesc Homs, pels suposats delictes de desobediència i prevaricació en l'organització de la consulta del 9N de 2014.

Opinió · Política
Probable nou estil polític repressiu
Jordi Porta
El context social que estem vivint fa pensar sovint que les condicions bàsiques per donar valor a la democràcia com a sistema polític i social per garantir la realització de la voluntat de la majoria de la població, que es compta que ha d'estar ben informada, està en una situació complicada.
Opinió · Política
Caricatura de l'estat de dret
Fèlix Martí
Filòsof
Un dels arguments més utilitzats pels unionistes per desacreditar les raons dels independentistes és insistir que no hi pot haver democràcia si no es respecten les lleis. Afirmen que Espanya és un estat de dret i que objectar les lleis establertes significa allunyar-se de les convencions democràtiques.
 ·
Notícia · Cultura
Presentació del llibre "Periodisme amb microscopi", la tercera immersió en el gènere de la crònica de Xavier Ginesta

La presentació de l'obra es farà a Barcelona, a la llibreria Altaïr, el proper 29 de novembre a les 7 de la tarda, amb un diàleg entre l'autor, l'escriptor i alpinista Eduard Sallent, i el degà de la Facultat d'Empresa i Comunicació de la UVic-UCC, Xavier Ferràs.

 ·
Crònica · Nació Digital
De moviment polític a fundació del PDECat: així s'ha anat dissolent la plataforma d'Artur Mas
"Hem de ser capaços d'impulsar un nou moviment a Catalunya en el qual convido que hi hagi Convergència i altres sectors de la societat". Aquesta va ser una de les frases que va pronunciar l'expresident Artur Mas davant del consell nacional de CDC 6 de febrer d'enguany.
 ·
Recull de premsa · Política
Culla: "Fernández Díaz, bèstia negra de l'independentisme? En tot cas, bèstia negra de tots els demòcrates"
En un article al País Joan B. Culla afirma respecte Jorge Fernández Díaz que aquest "Sembla que continua sense entendre l'"acarnissament" de la "persecució" actual. És el que té de dolent confondre els editorials del seu amic Paco Marhuenda ("Injusticia con un gran ministro", La Razón del dijous 17) amb l'opinió pública"

 ·
Recull de premsa · Política
Muñoz: "Rita, el poder total"
En un article a l'Ara Jordi Muñoz afirma que "La mort sobtada de l'exalcaldessa de València, ahir en un hotel a Madrid, ha tornat a fer presents totes les anècdotes més superficials del personatge. Reincidir en els excessos verbals i gestuals, o en els aspectes més grotescos de la seva figura pública,
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí