Dijous, 8 de gener del 2015 | 17:59
Crònica · Madrid
Espanya contra Espanya: una oportunitat
Hi havia, durant els anys de la bombolla immobiliària, una idea d'Espanya: aznarista, desafiant, néta de la tradició imperialista de Castella. Amb el retorn del PSOE a la Moncloa va fer forat una altra idea de l'estat espanyol: vaporosament plural, còmode en la inconcreció, que buscava complicitats a cops de talonari. Tot això, però, ja és cosa del passat.
 ·
Notícia
Poblet: "El municipi és la base de la construcció de tots els valors socials"
La secció de vídeos de Tribuna.cat, TribunaTV, ha entrevistat en exclusiva aquesta setmana el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet.
Opinió
Les tribulacions del President
Isidre Palmada
Professor
Europa és com és i els grecs la volen canviar. S'ha titllat Rajoy de servilisme respecte d'Alemanya i Syriza-Podemos, pretenen enfrontar-se als dos. Serà possible? El President Mas desflora una margarita semblant.
 ·
Llibres / revistes
Històries de Barcelona
 ·
TribunaTV
TribunaTV entrevista en exclusiva el president de la Diputació de Tarragona
Opinió
El mite de l'adoctrinament (II)
Manuel Pérez Nespereira
Doctor en història
Si traslladem el suposat adoctrinament, aquesta construcció del pensament únic sobiranista, a la premsa diària els resultats són encara més concloents.
 ·
Recull de premsa
Miró: "Si cap dels dos renuncia a una part de la trajectòria que els ha dut fins aquí, l'acord serà molt difícil"
"Els pròxims dies seran clau per saber com acaba la pel·lícula. De moment, els analistes ens conformaríem sabent si assistim a una partida de pòquer o a una d'escacs."
 ·
Recull de premsa
Cardús: "El poble s'ha posat a caminar i no crec que vulgui parar ara"
"Em sorprèn infinitament que, una vegada a la història que tenim un president que assenyala el camí de la independència [...], la resposta no sigui molt diferent de l'actual per part de polítics 'independentistes de tota la vida' i d'una societat civil que massa sovint es troba obligada (i pressionada) a fer equilibris".
Opinió
Si cal, estem preparats
Jaume Marfany
Vicepresident de l'Assemblea (ANC)
No van venir amb el nou any, ni tampoc ens la portaran els Reis. La tan esperada convocatòria d'eleccions avançades es fa esperar molt més del que caldria. El temps, però, s'acaba i, en no més de 15 dies, la incògnita s'haurà d'haver desvelat. 
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí