Dimecres, 10 de juliol del 2013 | 17:29
Crònica · Política catalana
L'ocàs de Camacho i del PP a Catalunya
Les últimes gravacions i informacions sobre Sánchez Camacho, així com les enquestes del CEO i del CIS, demostren que la presidenta del PP a Catalunya es troba en caiguda lliure, tot i que les enquestes es féssin abans de les darreres declaracions del cas Bárcenas --un cas que no entra a la política catalana però sí afecta electors del PP que no tenen altre marc nacional que el d'Espanya.
Opinió
L'unionisme és una mala idea
Carles Campuzano
Diputat de CiU al Congrés
No hi ha cap mena de dubte que l'unionisme s'ha incorporat amb èxit en el lèxic del sobiranisme que ha emergit en els darrers anys. La veritat, però, que es tracta d'una expressió que mai m'ha entusiasmat i que he procurat no utilitzar, de manera conscient. Els motius són diversos.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Per un pensament binari
Ivan Mambrillas
No ens cansarem de repetir-ho: bona part de les invitacions a fer anàlisis més complexes o penetrants del moment històric que viu el país, per contrast amb la pueril hermenèutica que manejaria l'independentisme més partisà, no són sinó un recurs per donar dignitat intel·lectual a la por, el desconcert o la irritació que causa la univocitat dels fets.
 ·
Llibres / revistes
Hisenda escanya els empresaris com mai
 ·
Recull de premsa
Mateu: "Qui s'ha radicalitzat és el Govern Balear, l'Obra és com sempre"
"Davant uns atacs tan ferotges, que no havíem viscut ni en temps del dictador, és molt necessari que l'Obra sigui potent. I sort que l'Obra ha tingut força per acarar aquesta agressió; si no, estaríem aniquilats".
 ·
Recull de premsa
Cardús: "La supervivència del PSC ara només depèn, tristament, de que arribem a una gran frustració col—·lectiva"
"La gran victòria [del PSC] es redueix a dir que es faria complir la llei! I tot plegat, és clar, pendent d'una reforma que, a més d'una majoria socialista a Espanya, caldria pactar amb un PP que s'ha afanyat a dir que la proposta del PSOE és quimèrica".
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
PSC oficial: no és això, companys socialistes
El nostre col·lectiu, fidel a sumar i a cohesionar les forces polítiques catalanistes i sobiranistes de clar origen democràtic, lamenta la imatge i el discurs que estan donant tant el primer secretari del partit dels socialistes, Pere Navarro, com el seu portaveu al Parlament de Catalunya, Marurici Lucena, qui fa algunes declaracions pròpies del malaurat humorista Gila. ¿Com es pot entendre, si no, que Lucena digui que el pla que ha sortit de la reunió dels barons del PSOE a Granada era un "federalisme que és gairebé la independència"?
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí