Dimecres, 14 de març del 2012 | 20:24
Crònica · Política catalana
La CUP més enllà de les eleccions municipals
Roger Buch
Politòleg
Diumenge passat l'Assemblea Nacional de la CUP va decidir presentar-se" més d'hora que tard" a eleccions de caràcter supramunicipal. Tot i que l'organització vulgui donar més importància a altres decisions de l'Assemblea, és del tot normal que des de fora, els mitjans de comunicació vulguin ressaltar aquesta possibilitat.
Opinió · Economia
La lluita per la internacionalització
Lluís Aragonès
Empresari
La crisi és la gran oportunitat que el govern actual del PP ha trobat  per a articular el seu projecte econòmic basant-se en dos pilars fonamentals: Espanya mercat únic a dins, Espanya marca única a fora.
 ·
Crònica · Pla de lleida
En memòria de la mare, pensant en el fill
Ivan Mambrillas
Resulta temptador d'oposar l'apostolat comunista, i posat circumspecte, de la mare, que ja no hi és, a l'escepticisme extrem, i humorisme procaç, del fill, per il·lustrar l'evolució ideològica del segle XX.
 ·
La fotografia · Societat civil
Mònica Terribas, premi memorial Francesc Macià d'enguany
El president de la Fundació Josep Irla, Josep Huguet, ha anunciat aquesta setmana que Mònica Terribas, actual directora de TVC serà premiada durant la propera Nit Irla amb el guardó memorial Francesc Macià.
 ·
Crònica · Internacional
El metge pakistanès que va localitzar Bin Laden pot ser penjat
Toni Reig
Periodista
L'escamot nord-americà que va acabar amb la vida de Bin Laden es va posar en marxa quan va rebre la confirmació de la seva localització a la població pakistanesa d'Abbottabad.
 ·
Recull de premsa · Política
Pere-Oriol Costa: "El PSC s'ha d'independitzar"
"L'única manera de tornar a aparèixer com aquella força política progressista, transparent i propera [...] que va guanyar les primeres eleccions generals de la Transició a Catalunya és una renovació".
 ·
Recull de premsa · Política
Villatoro: "El pujolisme ha representat un avenç en l'acumulació de forces del catalanisme"
"Hi ha molts més catalanistes avui a Catalunya que en l'època de Franco [...]: estem infinitament millor que llavors".
 ·
Notícia · Seguretat
Còmplices de la tortura
Xabier Makazaga, autor de Manual del torturador espanyol, desvetlla a aquest seu monogràfic totes les mentides de les autoritats espanyoles respecte a la tortura.
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Guerra bruta contra Terribas (I)
La guerra bruta contra TV3 i contra la seva directora, Mònica Terribas, ja ha començat. El diari El País, que es troba en plena deriva espanyolista, va publicar dilluns una llista de les productores que més cobren de Televisió de Catalunya.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí