Dimecres, 27 de juliol del 2016 | 19:42
 ·
Notícia · Política catalana
El president Puigdemont anuncia que se sotmetrà a la qüestió de confiança el pròxim 28 de setembre
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha ratificat avui davant del ple del Parlament la seva voluntat de sotmetre's a una qüestió de confiança i ha anunciat que ho farà el pròxim 28 de setembre. "Aquesta és la data que pertoca per poder tenir un debat serè i deslligat d'altres consideracions
Opinió · Política catalana
Constituents? Referèndum? Desobediència institucional !!!
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Referèndum? Dissabte 16 la majoria de membres de l'ANC van votar a favor d'exigir la celebració d'un referèndum d'independència a les institucions catalanes. Eleccions Constituents? Dilluns 18 de juliol la Comissió d'Estudi del Procés Constituent va ratificar el full de ruta que va guanyar les eleccions el passat 27 de setembre: procés constituent participatiu, 
Opinió · Política catalana
Per un procés constituent, participatiu, inclusiu i transversal
Jaume Marfany
Filòleg
La setmana passada, la Comissió d'Estudi del Procés Constituent va presentar les seves conclusions que hauran de ser aprovades en un ple del Parlament. Coincideixo amb la majoria dels punts aprovats en aquesta comissió, però crec que s'ha comès un error, que pot resultar molt greu, pel que fa al que es desprèn del contingut d'algun dels apartats.

 ·
Notícia · Política catalana
Rovira:"El procés constituent és l'oportunitat de posar el nostre país entre els més moderns i nets d'Europa i no a la cua"
Després que el ple del Parlament hagi ratificat les conclusions de la Comissió d'Estudi del Procés Constituent la portaveu de Junts pel Sí, Marta Rovira, ha defensat  el posicionament del seu  grup en el debat  "El procés constituent és l'oportunitat de posar el nostre país entre els més moderns i nets d'Europa i no a la cua", ha declarat.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Xirgu: L'eslògan també podria haver estat "Diada 2016. I punt!"
En un article al Punt Avui Xevi Xirgu ens diu "sóc dels que pensen que aquesta Diada tornarà a ser espectacular. Com vostès, hi ha dies que estic tip, fart, cansat, emprenyat, dolgut, despistat i no sé quantes coses més quan veig com funciona això de Junts pel Sí, i quan veig què fa la CUP. Sí. Però això no treu que aquest 11 de Setembre vinent hàgim de tornar a sortir tots al carrer".
 ·
Recull de premsa · Política
Requejo: "Paraules màgiques, paraules sospitoses"
En un article al diari Ara Ferran Requejo afirma que "Els discursos polítics de caràcter legitimador inclouen paraules que -es pretén- tindrien la virtut d'oferir una solució profunda i immediata pel simple fet de pronunciar-les. No caldria explicar-les o concretar-les gaire, ja que els seus efectes terapèutics s'imposarien per la seva lògica inherent. Són les paraules màgiques de la legitimació".
 ·
Notícia · Llengua
La Plataforma per la Llengua engega una campanya dirigida als turistes
Amb el títol de "Welcome to Catalonia", la Plataforma per la Llengua impulsa una campanya per fer arribar als turistes informació sobre l'existència de la llengua catalana i la seva vitalitat, al mateix temps que mostra altres atractius de caire cultural i gastronòmic del nostre país.
Opinió · Política catalana
Conesa i Pascal, l'esperança d'una nova convergència
Miquel Sellarès
Fundador de CDC

La victòria de la candidatura de Marta Pascal fent tàndem amb David Bonvehí i més encara la victòria contra pronòstic de Conesa vers el candidat oficial, Santi Vila, m'omple d'esperança que el nou partit convergent, s'acabi anomenant com s'acabi anomenant,

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí