Dilluns, 14 de maig del 2012 | 19:55
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Diverses interpretacions del Congrés d'UDC
El congrés d'UDC d'aquest cap de setmana no ha deixat indiferent ningú i ha permès fer diferents anàlisis segons els interessos de cada mitjà de comunicació o sector polític del sobiranisme que l'ha volgut interpretar.
Opinió
La lògica perversa de la llei de partits
Humbert Roma
Periodista
El Tribunal Suprem espanyol ha decidit mantenir l'empresonament de cinc dirigents de l'esquerra independentista basca, entre ells Arnaldo Otegi i Rafa Díez, quan han passat ja sis mesos des que ETA anunciés la seva decisió de cessament definitiu de la seva activitat armada.
 ·
Notícia · Política
Independents al Consell Assessor d'ERC
El passat dissabte 12 de maig a les 10 hores del matí es va celebrar la primera sessió de treball del nou Consell Assessor d'ERC. L'acte va ser presidit per Oriol Junqueras, Marta Rovira i Alfred Bosch.
 ·
La fotografia
Duran i Lleida, reelegit pel 80% dels compromisaris
Josep Antoni Duran i Lleida havia preparat meticulosament aquest congrés i havia assegurat la seva majoria en crear una candidatura unitària que, a més d'incloure el seu entorn i "guàrdia de corps", incloïa també el sector jove del sobiranisme encapçalat per Antoni Castellà i Marta Vidal.
 ·
Recull de premsa
Pasqual: "Entre el determinisme autonòmic i l'independentisme romàntic, Unió fa lloc al sentit comú"
"Agradi o no agradi als partits i les organitzacions d'ara, en l'últim mig segle Unió va començar a parlar d'independència molt abans que ningú".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Madrid
CiU té un problema urgent
Aquesta setmana el govern Rajoy s'ha negat a acceptar cap esmena de CiU als pressupostos de l'Estat. Els diputats convergents més veterans admeten en privat que això no els havia passat ni amb Aznar. "Ens neguen el pa i la sal!", exclamen indignats.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí