Dimarts, 16 de juny del 2015 | 19:21
 ·
Crònica · Política catalana
Per guanyar el 27-S: reiniciar Catalunya
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Per guanyar el 27-S els partits i entitats que encapçalen el procés cap a la independència han d'ampliar la seva base social amb molts dels electors que han donat suport a Barcelona en comú i candidatures anàlogues. Han de mostrar-los que la independència garanteix un profund canvi econòmic, social i polític i que aquest canvi no és possible mentre Catalunya continua annexionada al Regne d'Espanya.
Opinió
Els dos fronts de la guerra (freda)
Miquel Strubell
Sociolingüista
El dia 11 dos piuladors de bandera van exposar, mitjançant dues sèries de piulades, dues reflexions molt i molt pertinents. Espero que no es queixin pel fet que les hagi recollides per a comoditat del lector. Per una banda, David d'Enterria, des de Ginebra, va contestar l'11 de juny la pregunta que feia @locodelpelorojo , per twitter a @gabrielrufian: "Dime qué derecho tengo q no tienes tú en Catalunya?"
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Da Vinci: cirurgia robòtica a Catalunya
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions @CarlesToronjo
La tecnologia no és un fi en si mateixa. No es tracta d'utilitzar la tecnologia perquè sí. La tecnologia cal entendre-la com una eina, un estri per fer més fàcil certes coses, entre elles, per exemple, la nostra vida quotidiana, del dia a dia.
 ·
Recull de premsa
Boix: "Amb una Unió dividida i un Duran debilitat, la iniciativa ha quedat en mans del president "
"Amb el 27-S molt a prop, la solució sembla passar per oferir una llista "presidencial" en els seus propis termes: una llista unitària que integri el sector del no, a més d'altres famílies i subfamílies polítiques. Duran es quedaria amb el "procés". I la resta amb un camí complet cap a la sobirania completa."
 ·
Recull de premsa
Martí: "La mobilització es multiplicaria si fossin indestriables la defensa dels drets humans i l'autodeterminació"
"Seria un bon senyal que els partits polítics que lideren el procés aparquessin els seus interessos partidistes i electorals [...] La mobilització es multiplicaria si fossin indestriables la defensa dels drets humans i l'autodeterminació".
 ·
Crònica · Política
Ha guanyat l'aparell d'en Duran?
És més que evident que Josep Antoni Duran i Lleida i el seu entorn han rebut el més fort vot de càstig des que Duran va començar a dirigir el partit fa més de 30 anys. Duran, i el seu escuder Espadaler, ho tenien tot per guanyar: les llistes, l'aparell burocràtic del partit, centenars de militants col·locats a l'administració (la menjadora té molta força), etc.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí