Divendres, 8 de maig del 2015 | 19:16
Entrevista
"Posar Iniciativa en el bloc del no és un error molt greu"
Sara Vilà
Diputada al Parlament per ICV-EUiA
Nascuda a Rosselló, un poble del Segrià, el 1979, d'on és regidora, Sara Vilà és diputada al Parlament per ICV-EUiA. Va estudiar Filosofia a la Universitat de Barcelona, però la seva passió és la sociologia de les migracions, tema sobre el qual coronarà la seva tesi doctoral, una de les seves assignatures pendents. Ha escrit l'estudi Les més invisibles: dones africanes de Catalunya (Pagès). Es defineix com a internacionalista i independentista.
Opinió
Les eleccions municipals, entre la disgregació i la unitat
Ignasi Faura
Advocat
Sabem que les eleccions municipals del 24M tendeixen a produir una certa disgregació dels vots, tant pel pes de les persones a nivell local, com per les circumstàncies diferents que es donen a cada territori.
 ·
Notícia
Victòria independentista: l'SNP arrasa a Escòcia
Després de la derrota al referèndum escocès del passat mes de setembre, la independència d'Escòcia torna al primer pla polític al Regne Unit després que l'SNP hagi aconseguit 56 dels 59 escons en les eleccions.
 ·
La fotografia
Josep Poblet destaca la importància d'un govern responsable, obert i eficaç, durant la Jornada Transparència
La sessió ha analitzat els instruments, principis i valors que incorpora la Llei catalana 19/2014 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.
 ·
Notícia
"Wert vol col·lapsar l'Escola catalana amb un acte de violència institucional"
Somescola ha respost ràpidament i decidida a l'atac del ministre d'educació espanyol, José Ignacio Wert, dient que bloquejar el procés de matriculació és un "acte de violència institucional que introdueix una gran incertesa a les famílies".
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "Al catalanisme li ha calgut, històricament, instàncies unitàries perquè era plural i divers. Ara també"
"La unitat d'acció del catalanisme sobiranista, per enfortir-se, ha de recollir totes les seves expressions, amb el propòsit immediat d'obtenir un mandat democràtic tan contundent com sigui possible."
 ·
Notícia
Nou atac de la política despòtica de Wert
La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, s'ha mostrat ferma davant el darrer dels atacs de Wert a la immersió lingüística, i tots els partits menys el PP i C's s'oposen al colonialisme educatiu que vol imposar el Govern Rajoy a les aules catalanes.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí