Dimarts, 19 de febrer del 2013 | 19:27
Crònica · Política catalana
La millor resposta: una "moció unitària de sobirania"
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Els mitjans de comunicació del règim constitucional centren l'agenda periodística de Catalunya en els dossiers d'espionatge polític. La policia fa un enorme desplegament amb agents tapats amb passamuntanyes a la comarca de la Selva. Es comprova que a casa nostra hi ha la corrupció típica dels partits constitucionalistes. Però es constata també que és "caça menor", a nivell de les nostres menors competències.
 ·
Notícia · Política catalana
Llanos de Luna: la feina mal feta no té futur
La delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, ha obert foc contra els municipis i els ciutadans de Catalunya en la missió de fer acomplir la llei fins a les darreres conseqüències, ben bé com un vell xèrf implacable del Far West. Una ofensiva que fa cabalgar l'acció de la delegació a Catalunya sobre la línia que separa el compliment de la llei de la llibertat d'expressió i els drets nacionals del poble.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
MWC i Tecnoweek: l'oportunitat catalana
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Arriben setmanes de molta activitat tecnològica al país. Aquesta setmana, Barcelona acull la "Tecnoweek", on hi hauran diferents actes i esdeveniments relacionats amb la telefonia, la mobilitat, l'economia i la competitivitat empresarial. Ahir el conseller d'Empresa i Ocupació, l'Honorable Sr. Felip Puig, en va fer la inauguració.
 ·
Notícia · Euskal Herria
Les bases de Sortu proposen a Arnaldo Otegi com a secretari general
Hasier Arraiz, parlamentari d'EH Bildu a la cambra de Gasteiz, és el candidat de las bases del nou partit a ocupar la seva presidència.
 ·
Recull de premsa
Sellarès: "Seguim anant amb el lliri a la mà"
"Aznar va dir que abans es trencaria Catalunya internament que Espanya. Preocupa fins on seran capaços d'arribar. Cal mantenir la cohesió al preu que sigui".
 ·
Recull de premsa
Carod: "Una nova cultura del poder ha de ser impulsada en un marc tan nou com serà l'estrena de la sobirania"
"La humanització i feminització de la política, la neteja ètica del poder, la higienització de la democràcia són imprescindibles".
 ·
Llibres / revistes
Busquem l'eficiència de les nostres despeses
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí