Dimecres, 4 de novembre del 2015 | 13:57
Crònica · Política
Congrés fundacional de Demòcrates de Catalunya
Aquest dissabte tindrà lloc l'acte fundacional de Demòcrates de Catalunya. El partit es reivindica com una formació d'ideologia "socialcristiana", hereva del llegat polític de la Unió Democràtica dels anys 30.
Opinió · Seguretat
Utilitzar la Guardia Civil a Catalunya
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya
El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, i a la vegada candidat a la reelecció del PP a Catalunya per a les properes eleccions generals, ha deixat clar que els milers de guàrdies civils destinats a Catalunya i policies nacionals (fins a uns 7.000 efectius) podrien intervenir per mantenir l'ordre constitucional.
Opinió · Política catalana
La saviesa del poble
Miquel Àngel Essomba
Professor de la UAB
Com més s'acosta el dia 9 de novembre de 2015, data simbòlica de l'esfondrament del mur de Berlín, a Catalunya els nervis i les corredisses pels passadissos i les tertúlies s'intensifiquen.
Bona notícia: ara per fi tothom ha entès, a una banda i a l'altra de l'Ebre, que això no és una broma, i que cal desplegar grans habilitats si un vol sortir-se'n amb la seva.

Crònica · Seguretat
Thomas de Maizière: "Volem solucionar el problema dels refugiats en la font del conflicte per evitar que hi hagi més refugiats a Europa"
Thomas de Maizière, ministre de l'Interior d'Alemanya, en una entrevista d'Henrique Cymerman –un dels millors periodistes especialitzats en l'Orient Mitjà— opina que la crisi dels refugiats se solucionarà amb diplomàcia, inversions en els països d'origen i seguretat a les fronteres d'Europa.

Opinió · Política
Del Quebec a Eslovènia, d'Eslovènia a l'Índia
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Les forces que van obtenir la majoria de vots a les passades eleccions, Junts pel Si i la CUP, han presentat al Parlament una proposta de resolució per iniciar el procés de creació de l'estat català en forma de república.
Recull de premsa
Rahola:"A un pas de la glòria o a un peu del ridícul"
En un article a la Vanguardia la periodista Pilar Rahola demana a junts pel Sí la CUP que es posin d'acord  ja que estem "A un pas de la glòria o aun peu del ridícul" i ens exposa que  estem "tant si el full de ruta assoleix els seus objectius com si es queda
Recull de premsa
Boix:"La declaració"
En un article al diari Ara el professor Carles Boix afirma "La declaració proposada per JxSí i la CUP no pot sorprendre ningú: presentar-la constituïa el primer compromís electoral dels dos grups i la seva majoria conjunta els permet aprovar-la"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí