Dijous, 13 de desembre del 2012 | 18:47
 ·
Crònica · Afers religiosos
"Catalans, no sigueu imbècils"
"Catalans, no sigueu imbècils" hauria de se ser un dels crits d'afirmació nacional catalana davant l'actual ofensiva espanyola per terra, mar i aire. Va ser l'escriptor i editor Joan Sales (1912-1983), qui va inscriure la frase en la novel·la catòlica de la cultura catalana i del qual se celebra enguany el centenari del seu naixement. L'autor d'una frase que avui torna a tenir gran valor.
Opinió · Societat civil
El govern que cal
Pere Pugès
Membre del secretariat de l'ANC
Deu ser que no hi entenc gaire de política o que la política intenta no ser a l'abast del comú dels mortals, per allò de fer-s'ho entre uns quants i professionalitzar-la, que no deixa de ser una manera d'allunyar-la de la gent i, per extensió, de la realitat. Segur que amb menys de tres línies els que hi entenen ja deuen haver confirmat el que deia en començar. Però els que hi entenen, o diuen entendre-hi, no saben que m'esforço en no ser com ells. I la millor manera és escoltar, observar, debatre... amb la gent, amb els que hi estan interessats.
 ·
TribunaTV
Presentació del llibre "Gihadisme" de Jofre Montoto
"L'amenaça de l'islamisme radical a Catalunya"
 ·
Notícia
L'Assemblea fixa l'objectiu: Baix Llobregat
La tasca de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) continua després de la gran Marxa que va convocar l'entitat i que va culminar en la megamanifestació del passat Onze de Setembre a la capital catalana. Ara, l'ANC segueix la seva tasca al territori.
 ·
Recull de premsa
Sellarès: "Fins ara les clavegueres de l'Estat només ens han ensenyat la 'poteta'"
"És el moment de posar al capdavant del govern de Catalunya una desena o més de persones amb un perfil molt polític".
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Per tenir un Estat caldrà que desenvolupem un sentit d'Estat"
"Sense un sentit d'Estat serà difícil que sapiguem guanyar cap consulta".
 ·
Notícia
El TS anul·la la censura de Camps i permet la recepció de TV3 al País Valencià
L'obstinada i obsessiva persecució de Francisco Camps a TV3 ─mai compartida totalment amb els membres del seu partit─ ha arribat a la seva fi aquesta setmana. El Tribunal Suprem (TS) ha admès a tràmit aquesta setmana el recurs de cassació d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) contra el tancament de repetidors de TV3 al territori. L'alt tribunal també ha anul·lat les multes a l'entitat.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí