Dimecres, 4 de febrer del 2015 | 18:49
Opinió
PP, PSOE i el gihadisme
Marta Alòs
Escriptora
Els manuals polítics més bàsics de focs d'encenalls aconsellen celebrar una signatura pública de qualsevol document davant dels mitjans i això, precisament, és el que han fet Mariano Rajoy i Pedro Sánchez.
Entrevista
"La llista única s'hauria de fer per anar a Madrid"
El cartell que té penjat a la porta del seu despatx a la Universitat de Barcelona, Keep calm and don't forget coalition politics, ja diu molt de l'àrea d'interès d'aquest professor, doctor en Ciències Polítiques i especialitzat en governs de coalició, Josep Maria Reniu.
 ·
Notícia · Llengua
"L'ús del gallec pot desaparèixer en 40 anys"
Un estudi publicat per l'Institut Gallec d'Estadística (IGE) ha posat en primer pla l'alarmant situació lingüística que es viu a Galícia: menys del 50% de la població és gallegoparlant.
 ·
Crònica · Pla de lleida
A favor del xampany
Ivan Mambrillas
Recordar com l'assagista d'esquerres Joan Fuster exhortava les classes rectores valencianes a aprendre a oprimir sempre té un efecte grotesc
 ·
Recull de premsa
Partal: "Declarem la independència sense por, que la UE ja reaccionarà igual que ho farà amb Grècia"
"En el moment de la proclamació [de independència] la UE acceptarà els fets consumats i cercarà la millor manera d'acomodar-s'hi perquè hi ha un interès superior: no es pot perdre ni territori ni persones".
 ·
Recull de premsa
Casals: "Tenim un temps preciós per entrenar-nos, per fer pinya i aconseguir un resultat indiscutible el 27S"
"Al costat dels castellers hem après la importància del treball en equip o de la disciplina i el respecte al cap de colla, que indica a cadascú quin és el seu lloc".
 ·
Crònica · Política
Mobilitzats pel futur
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
La majoria social per la independència no pot dubtar d'ella mateixa, no pot afrontar compungida les tres eleccions d'enguany. Hem de tornar-nos a mobilitzar guanyar les municipals, les catalanes i les espanyoles i demostrar als països democràtics del món, de manera triplicada i contundent, la voluntat d'independència de la majoria poble català. Per vèncer a totes tres eleccions ni podem dubtar de nosaltres mateixos, ni podem mirar-nos el melic.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí