Tuesday, 4 de October del 2011 | 19:19
Opinió · Política
Escollir entre l'esquerra i el país?
Jordi Muñoz
Politòleg
Esquerra Republicana ha aconseguit tancar un vell cicle i obrir-ne un de nou, amb Oriol Junqueras al capdavant, de manera pacífica, ordenada i serena. Contra els qui tantes vegades pontificaven sobre una suposada tendència natural de la formació al drama, l'enfrontament intestí i l'escissió, en aquesta ocasió la militància d'ERC ha aconseguit demostrar que és capaç de gestionar-se de manera civilitzada.
 ·
Crònica · Economia
L'OPA financera de l'Estat conclou amb èxit
Finalment, se n'ha sortit. L'Estat espanyol tenia molt clar que el desballestament del sistema financer català era clau per tenir lligat de mans i peus el país.

 ·
Crònica · Societat civil
Amazon: avantatges i incerteses al mercat català
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Si hi ha una empresa líder en la comercialització en línia o el que és el mateix, la venda de productes a través de la xarxa d'internet, aquesta és, sense cap mena de dubte, Amazon.
 ·
Notícia · Política
ERC concorrerà al 20-N amb un grup de suport que inclourà independents i partits com RCat
La formació mantindrà les sigles, que també coparà els caps de llista de totes les demarcacions. Solidaritat ha lamentat la decisió que, al seu parer, suposa el refús dels republicans a fer una coalició electoral.
 ·
TribunaTV · Societat civil
TribunaTV a l'acte de presentació del full de ruta d'Òmnium a Badalona
Casals, sobre l'objecció fiscal: "Les amenaces només tenen sentit si es pensa en complir-les"
 · En l'acte en què el cap de llista per CiU a Madrid va referir-se a la immigració en ple clima preelectoral.
En l'acte en què el cap de llista per CiU a Madrid va referir-se a la immigració en ple clima preelectoral.
Crònica · Política catalana
Es pot parlar d'immigració?
Josep A. Duran i Lleida ha tornat a posar el dit a la llaga i ha tornat a assenyalar la immigració com un problema. La polèmica està servida.
 ·
Notícia · Política
Miquel Calçada insinua un possible salt a la política catalana
Des d'Estats Units, el periodista afirma en una entrevista a l'Ara: "la política no només m'interessa sinó que m'agradaria conèixer-la molt més de prop". El salt de Calçada, que es mostra convençut que la independència arribarà, seria a un partit ja existent.
 ·
Notícia · Societat civil
La PPL i el WICCAC demanen a Twitter i Amazon que incorporin el català
Les entitats preparen un document per demanar a aquestes plataformes d'Internet que incorporin la traducció en llengua catalana a les seves webs.
 ·
Notícia · Societat civil
El darrer número de la revista Òmnium insta a la reflexió sobre les consultes
Després dels sorprenents resultats de les consultes per la independència celebrades a tot el mapa català el passat any ─el referent el va marcar el 10A, amb un 89'7% de vots favorables─, la revista Òmnium ha indicat que cal una reflexió profunda i en fred sobre els resultats per tal d'avançar cap a un horitzó sobiranista.
Opinió · Política
Aval al full de ruta
Jordi Turull
Diputat de CiU al Parlament de Catalunya
Després d'una setmana de treball frenètic al Parlament de Catalunya, arribem a la conclusió que el debat de política general ha acabat avalant el full de ruta del President Mas. Demostrem que volem ser ajudats i aquesta és l'evidència més clara: totes les propostes de CiU han estat aprovades.
 ·
Recull de premsa · Política
Sáez: "El dia que Zapatero admet que va reformar la Constitució per encàrrec és un privilegi escoltar algú que diu que tenim futur"
"Andreu Mas-Colell s'encamina a completar el seu primer any [...] sense perdre la perspectiva intel·lectual i la claredat d'idees".
 ·
Recull de premsa · Cultura i mitjans de comunicació
E. Voltas: "L'acord de Mascarell pot donar com a resultat menys públic de l'esperat"
"L'acord deixa clar que no hi ha marxa enrere en el català al cinema, [...] però és molt millorable tècnicament. [...] Les 25 còpies catalanes competiran amb una xifra de castellanes que anirà de les 70 a les 100".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí