Dijous, 16 de març del 2017 | 20:02
Opinió · Política catalana
Els deures del PDeCAT
Xavier Ginesta
Periodista i professor del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
No són bons moments per la neoconvergència. Malgrat que el relat internacional del Procés acabarà convertint als inhabilitats pel 9N en màrtirs de la democràcia –i més aprofitant la deixadesa de la diplomàcia pública espanyola, que és ben poc sibil·lina–, els judicis del cas Palau i
 ·
Crònica · Afers religiosos
Mossèn Xirinacs: "Avui la meva nació esdevé sobirana absoluta en mi"
Mossèn Lluís M. Xirinacs va ser trobat mort el 6 d'agost de 2007, dia en que complia 75 anys. El 16 d'agost següent es va celebrar una missa funeral a Santa Maria del Mar i un acte de comiat al Fossar de les Moreres. En el desè aniversari d'aquests fets, l'escriptor i periodista Lluís Busquets i Grabulosa ha escrit el llibre "Xirinacs, el profetisme radical i no violent".
 ·
Crònica · Política catalana
La generació de la independència. Hi ha relleu?
Fa uns dies es va fer la presentació del llibre "La Generació de la Independència. Del bloc d'Estudiants independentistes (BEI) a l'Associació Catalana de Professionals (ACP)" escrit per Francesc Marco-Palau i que compte amb un pròleg escrit per Jordi Sànchez, Jordi Cuixart i Òscar Escuder.0
 ·
Crònica · Seguretat
Crida del CEEC: "Quin paper han de tenir els nostres cossos de seguretat en el Procés?"
En les últimes setmanes el CEEC ha rebut diverses consultes de comandaments, quadres i funcionaris dels cossos de Seguretat i Emergències de Catalunya demanant quina ha d'ésser la seva contribució al Procés.
 ·
La fotografia · Cultura i mitjans de comunicació
Demà s'estrena "Incerta glòria" d'Agustí Villaronga
L' adaptació cinematogàfica de l'èxit literari  "Incerta glòria"'  la novela de Joan Sales  arriba demà, 17 de març,  als cinemes. La pel.lícula l'ha dirigit Agustí Villaronga i l'ha produïda Isona Passola.
 ·
Notícia · Llengua
La Plataforma per la llengua crea una app per tal de poder valorar l'ús del català als comerços
La Plataforma per la Llengua ha creat "CatalApp" una  aplicació mòbil que ens  permetrà millorar la presència de la llengua catalana als establiments comercials i de serveis. Cada usuari registrat pot valorar i comentar l'ús que es fa de la llengua catalana en l'atenció oral, escrita i virtual dels més d'1.500.000 de comerços i establiments geolocalitzats per l'aplicació.
 ·
Crònica · Nació Digital
Puigdemont reivindica a Madrid un "diàleg sense condicions" amb l'Estat
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha reivindicat aquest dimecres en l'entrega dels premis Blanquerna celebrada a Madrid un "diàleg sense condicions" amb el govern espanyol en ple xoc institucional pel procés sobiranista i just després de les primeres inhabilitacions contra càrrecs públics per haver promogut el 9-N.
Opinió · Política
Han signat la seva inhabilitació
Fèlix Martí
Filòsof
Els jutges que han signat les inhabilitacions d'Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau potser pensen que han honorat un ordre legal al servei de la justícia però han formalitzat la seva pròpia inhabilitació davant d'una majoria de ciutadans que
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí